Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Patálie nového Batmana: Ben Affleck sa zranil pri nakrúcaní!

Ben Affleck Zobraziť galériu (6)
Ben Affleck (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Ben Affleck utrpel počas nakrúcania snímky Batman v Superman: Dawn of Justice bližšie nešpecifikované zranenie ľavého ramena. Štyridsaťdvaročný Affleck, ktorý stvárni Batmana, musel opustiť pľac, pričom na druhý deň ho zastúpil dablér.

"Dosť ho to bolelo. Ben dáva do tejto úlohy všetko a je to veľmi fyzicky náročné. Dvakrát, niekedy aj trikrát denne chodí do posilňovne a počas nakrúcania je ako stroj," uviedol nemenovaný zdroj.

Akčné sci-fi Batman v Superman: Dawn of Justice by sa malo do amerických kín dostať 25. marca 2016. Okrem Afflecka sa v ňom predstavia aj Henry Cavill (Superman), Ray Fisher (Cyborg), Gal Gadot (Wonder Woman), Amy Adams (Lois Lane), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Laurence Fishburne (Perry White) či Jeremy Irons (Alfred). Režisérom je Zack Snyder, ktorý nakrútil aj Muža z ocele (2013).

Ben Affleck sa do povedomia verejnosti dostal snímkami Mallrats (1995) a Hľadám Amy (1997) režiséra Kevina Smitha. Preslávil sa však najmä vďaka filmu Dobrý Will Hunting (1997). Za scenár, ktorý napísal spolu s Mattom Damonom, získal Oscara a Zlatý glóbus, pričom obaja si v úspešnej dráme aj zahrali. Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako Zamilovaný Shakespeare (1998), Armageddon (1998), Dogma (1999), Pearl Harbor (2001), Najväčšia hrozba (2002), Otcom na plný úväzok (2004), Zabiť eso (2006), Nie je z teba až tak paf (2009), Na odstrel (2009) či v krimidráme Mesto (2010), ktorú rovnako ako snímku Zbohom baby (2007) sám režíroval. Naposledy na seba upozornil politickým trilerom Argo (2012), ktorý získal Oscara v kategórii Najlepší film a samotný Affleck si za réžiu vyslúžil napríklad ceny BAFTA a DGA či Zlatý glóbus. V roku 2005 sa oženil s herečkou Jennifer Garner, s ktorou má tri deti - syna Samuela a dcéry Violet a Seraphinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu