Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandál: Nahá dcéra talianskej bohyne sa nezaprie – v bazéne ukázala všetko!

Úplne nahá Naike Rivelli obnažila v bazéne všetky intímne partie. Zobraziť galériu (12)
Úplne nahá Naike Rivelli obnažila v bazéne všetky intímne partie. (Zdroj: www.profimedia.sk)

ISCHIA – V jej žilách koluje poriadne temperamentná krv! Hoci sa Ornella Muti (59) zviditeľnila predovšetkým hereckým umením, jej dcéra Naike Rivelli (39) volí jednoduchšiu cestu. Aj tesne pred prahom štyridsiatky totiž neváha provokovať v Evinom rúchu. Na dovolenke vytasila silikóny v pozore aj úplne nahý rozkrok.

Odhodila všetky zábrany! Ornella Muti je považovaná za jednu z perál talianskej kinematografie a modelingu, ktorú ešte v roku 1994 korunovali za najkrajšiu ženu sveta. V jej šľapajách sa rozhodla kráčať aj dcéra Naike Rivelli, no tá na akékoľvek morálne predsudky zvysoka kašle. V súčasnosti si užíva na juhu Talianska, kde dráždi dovolenkárov jedna radosť. Do bazéna si to namierila úplne nahá a vystavila na obdiv všetky svoje intímne partie.

Naike je na domácej pôde známa tým, že sa bez ostychu opaľuje hore bez a svoje nafúknuté silikóny pretŕča ako na striebornom podnose. V prostredí sopečného ostrova Ischia však odložila aj spodný diel bikín a do vody sa vrhla úplne nahá. So zakrývaním obnaženého rozkroku si nedala ani tú najmenšiu námahu.

Prominentná dcéra pôsobí predovšetkým ako herečka, speváčka a modelka. K práci pred kamerou si pritom pričuchla rekordne zavčasu – už ako sladká šestnástka. O štyri rokov neskôr priviedla na svet zatiaľ jediného syna. Za sebou má aj jedno skrachované manželstvo, ktoré jej vydržalo deväť mesiacov. Dôvodom je možno fakt, že v posteli nepohrdne ani ženami – v roku 2000 sa priznala k bisexuálnej orientácii. Treba uznať, že na takmer štyridsiatničku má stále figúru ako lusk. Škoda, že svojím extravagantným správaním distingvovanej mame veľkú radosť nerobí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu