Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prominentná dcérenka (18) dráždi odhalená na webe: Toto sa rodičom páčiť nebude!

Ireland Baldwin provokuje v bikinách a sexi fotky zverejňuje na sociálnych sieťach. Zobraziť galériu (13)
Ireland Baldwin provokuje v bikinách a sexi fotky zverejňuje na sociálnych sieťach. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Poriadne vystrkuje rožky! Hoci Ireland Baldwin priveľa čŕt tváre po svojej matke Kim Basinger (60) nezdedila, snaží sa kráčať v jej šľapajách a preraziť vo svete modelingu. Na jej internetovom konte tak často pribúdajú provokatívne zábery, na ktorých blondínka odhaľuje, čo sa dá. A dokonca prezrádza aj to, komu sa „nasačkovala“ do postele.

Kontroverzná už od tínedžerských čias! Aj keď Ireland Baldwin v minulosti zapĺňala stránky bulváru len svojím turbulentným vzťahom s otcom Alecom, v súčasnosti si pestuje imidž ako modelka. Vďaka výške 188 centimetrov už dávnejšie neunikla pozornosti lovcom talentov. K prvým zákazkám jej síce dopomohla slávna mama, no blondínka si ďalšie smerovanie určuje sama. Na webe sa pretŕča iba v bikinách a zverejňuje intímne zábery s milenkou tmavej pleti Angel Haze (23).

„Letný deň,“ týmito slovami Ireland okomentovala zábery, na ktorých pózuje pri bazéne len v minimalistických bikinách. S vypnutou hruďou tak nechala vyniknúť nielen svojim okrúhlym prednostiam, ale tiež plochému brušku a dlhým nohám. Vzhľadom na svoj vek teda dobre vie, že sa má čím pochváliť a cestu do sveta šoubiznisu má vydláždenú zlatom.

Oveľa väčší rozruch než dráždivé fotky v plavkách momentálne vyvolávajú statusy, v ktorých sa prominentná dcéra priznáva k lesbickej láske. S americkou raperkou Angel Haze randí približne od apríla a už stihla zverejniť množstvo provokatívnych záberov. Napriek viacerým krízam sa vzťahom netají ani samotná hudobníčka. „Spíme v Kalifornia king. Zmestia sa sem štyria ľudia. Prečo tu teda som? Pýtate sa, prečo? Lebo Ireland Baldwin je tu,“ napísala Angel o ďalšej spoločne strávenej noci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu