Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kultový Osobný strážca po 20 rokoch: Zostarnutý a zarastený ako bezdomovec!

Kevin Costner ako hrdina snímky Osobný strážca a v súčasnosti - zostarnutý a zarastený Zobraziť galériu (9)
Kevin Costner ako hrdina snímky Osobný strážca a v súčasnosti - zostarnutý a zarastený (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Čo sa to s ním stalo? Hoci Kevin Costner (59) nikdy nepatril k typickým lámačom ženských sŕdc, po boku Whitney Houston si ako citlivý bodyguard získal milióny fanúšičiek. Krátko pred prahom šesťdesiatky však na svoj imidž zvysoka kašle a žiletku už dávno nepoužíva. Pri pohľade na jeho spustnutý imidž sa zrejme aj zosnulá spevácka diva obracia v hrobe.

Ako zanedbaný starec! Zatiaľ čo väčšina veteránov z Hollywoodu aj na staré kolená dbá o ukážkový zovňajšok, Kevin Kostner sa uberá presne opačným smerom. Na konte má desiatky snímok, na ktorých sa podieľal nielen herecky, ale aj ako producent či dokonca režisér. Pri premietaní jednej z jeho posledných však prekvapil šedivou bradou. Film Black and White ho síce zachytáva ako dedka bojujúceho o opatrovníctvo svojej vnučky, no hlavný hrdina akoby pozabudol, že nakrúcanie už skončilo.

Kevin si na premietanie vyrazil v ležérnom štýle, ktorý pozostával z bledomodrých džínsov a bielej košele. Vysoké čelo aj kútiky očí zdobili početné hlboké vrásky, ktoré sú v jeho veku úplne prirodzené. No zatiaľ čo šedivé vlasy si herec nechal zafarbiť na blond, prešedivenú bradu si ponechal absolútne prirodzenú. A tá mu, pochopiteľne, pridala nemálo rokov navyše. Po oholenom elegánovi z Osobného strážcu tak tentoraz nebolo ani stopy.

Zaujímavosťou je, že Kevin si svoj kinematografický počin okamžite zamiloval a doslova si ho vydupal. „Povedal som 50-krát, že by sme mali nakrútiť ten film. A na konci dňa som si ho musel sám zaplatiť. Považoval som ho za zaujímavý film. Nemôžem povedať, prečo. Viem, že veľa ľudí chce robiť gigantické veľkofilmy a ja to chápem. Ale myslím si, že tento film má rovnakú hodnotu ako tie ostatné. Preto som ho chcel robiť,“ vysvetlil takmer šesťdesiatnik, ako sa vlastne dostal k úlohe producenta. Slávnostnú premiéru by si mal spolu s ostatnými kolegami užiť budúci mesiac na filmovom festivale v Toronte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu