Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Miliardárska dcéra drasticky schudla: Telo má ako prútik, no prsia XXL!

Tamara Ecclestone necelých päť mesiacov po pôrode ukázala v bikinách schudnuté krivky aj bujné prsia. Zobraziť galériu (8)
Tamara Ecclestone necelých päť mesiacov po pôrode ukázala v bikinách schudnuté krivky aj bujné prsia. (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Akoby ani nerodila! Odkedy sa Tamara Ecclestone (30) stala matkou, jej život sa krúti len okolo maličkej dcérky Sophie a drastických diét. Od pôrodu síce neubehlo ešte ani päť mesiacov, no dcéra bossa F1 je už štíhlejšia ako v čase, keď o tehotenstve ani nesnívala. Útle telo tak teraz ostro kontrastuje s jej kyprými vnadami, ktoré sa jej derú z bikín.

Neschudla už priveľa? Keďže sa Tamara Ecclestone narodila takpovediac so striebornou lyžičkou v ústach, na svojom tele si odjakživa dávala mimoriadne záležať. No zatiaľ čo väčšina mamičiek má so zhadzovaním kíl po pôrode čo robiť, tmavovláska má úplne opačný problém. Postavou by mohla konkurovať štíhlym modelkám a silikóny sa jej vďaka dojčeniu nafúkli ako nikdy doteraz. Pozrite si ju na čerstvom zábere z dovolenky, ktorú s manželom a jedinou ratolesťou trávi na Francúzskej riviére.

Tamara si potrpí na bronzový odtieň pokožky nielen v lete, ale aj počas celého roka, a tak o jednodielnych plavkách u nej nemôže byť ani reči. K bazénu zavítala v pestrofarebných bikinách s uväzovaním na šnúrky, ktoré podčiarkli jej mimoriadne štíhly driek. Každému dovolenkárovi v jej okolí však zrak zaručene najskôr padol na bujné poprsie. Vrchný diel mal totiž čo robiť, aby štedrú nádielku vôbec udržal na svojom mieste.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Tamara si jedlo odtŕha od úst, pravdou je pravý opak. Oficiálne konto v sieti Instagram zvykne obohatiť nielen o zábery rozkošnej dcérky, ale aj toho, čo má na tanieri. Zvyčajne ide o sladké dobroty na štýl palaciniek. „Dnešné raňajky – proteínové palacinky: 2 vajíčka, jeden bielok, 50g kokosovej múčky. Je to rýchle a jednoduché na prípravu a také dobré! Dám navrch trochu bobuľového ovocia a kvapku agáve,“ prezradila svoj obľúbený recept. Ktovie, koľko fanúšičiek túžiacich po jej krivkách sa nechá týmto kulinárskym zázrakom inšpirovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu