Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Christina Aguilera ukázala okrúhle prsia aj obrovské bruško: Úplne nahá!

Christina Aguilera predviedla svoje úchvatné tehotenské tvary na sérií intímnych fotografií. Zobraziť galériu (14)
Christina Aguilera predviedla svoje úchvatné tehotenské tvary na sérií intímnych fotografií. (Zdroj: V magazín)

LOS ANGELES – Tehotenské krivky v celej nádhere! Odkedy svet obletela správa, že Christina Aguilera (33) nosí pod srdcom svojho druhého potomka, ubehlo už niekoľko mesiacov. Speváčka sa za ten čas utiahla do súkromia a pekne zaguľatila. Rozruch narobila až odvážnym fotením, v rámci ktorého išla pred objektívom donaha.

Jej krivky sú sexi oslavou materstva! Keď sa Christina Aguilera prepracovala na výslnie hudobného neba, pociťovala obrovský tlak na to, aby si udržala čo najštíhlejšiu postavu. To ju priviedlo k nadváhe a k nekonečnému kolotoču diét. Zdá sa však, že plavovláska s druhým tehotenstvom našla konečne rovnováhu a svoje meniace sa telo prijíma také, aké je – jednoducho nádherné. Stačí sa pozrieť, aké intímne fotografie dovolila zhotoviť magazínu V.

Úplne nahá v pokročilom štádiu tehotenstva sa ako prvá nechala zvečniť Demi Moore, ktorá sa stala inšpiráciou pre desiatky prominentných mamičiek. Výnimkou nie je ani Christina na čiernobielom zábere vyžarujúcom sexepíl prirodzene štíhlej tehuľky krátko pred pôrodom. Hudobná hviezda sa totiž zaoblila v tých správnych partiách a očividne je stelesnením ženskosti aj pre svojho snúbenca. Matthew Rutler s odhaleným hrudníkom sa totiž stal súčasťou jednej z provokatívnych fotografií.

Druhým prírastkom do rodiny slávnej speváčky bude dievčatko. Čoskoro dvojnásobná mamička sa jeho príchodu na svet už nevie dočkať, a to aj napriek tomu, že toto obdobie gravidity prebieha hladko. „Bolo to veľmi pohodové tehotenstvo, ktoré som si užívala,“ prezradila magazínu People. A prečo sa vlastne rozhodla pre odvážne akty? „Chcela zachytiť zopár šťastných okamihov predtým, ako porodí,“ píše spomínaný časopis V. Christina totiž fotografa Briana Bowena Smitha, ktorý má fotky na svedomí, kontaktovala sama od seba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu