Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotná speváčka z Destiny's Child prekvapuje: Jej nenarodené dieťa je už teraz rozmaznané!

Kelly Rowland Zobraziť galériu (12)
Kelly Rowland (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Rowland a jej manžel Tim Witherspoon budú mať syna a ako sama tvrdí, už teraz je rozmaznaný. Tridsaťtriročná rodáčka z Georgie to nechtiac prezradila počas rozhovoru pre portál Foxnews.com.

"Nevieme sa dočkať. Zatiaľ išlo všetko dobre. Mám však pocit, že bábätko je už teraz rozmaznané, doslovne, pretože moja rodina z Caress (značka kozmetiky, ktorú speváčka propaguje) mu zaobstarala všetky veci potrebné na kúpanie, jeho hračky. Je to cool," uviedla.

"Á, kašlem na to! Je to chlapec. Je to chlapec!" vyjadrila sa po tom, ako omylom použila zámeno jeho. Interpretka tiež povedala, že už presne vie, ako sa bábätko bude volať. Konkrétne meno, ktoré vybral jej manžel, však zatiaľ neprezradila.

Rowland a jej manažér sa zasnúbili vlani v novembri. Zosobášili sa 9. mája. Speváčka bola v minulosti zasnúbená s bývalým hráčom amerického futbalu Royom Williamsom, no v januári 2005, len dva mesiace pred plánovanou svadbou, sa rozišli. 

Kelly Rowland, celým menom Kelendria Trene Rowland, sa preslávila v skupine Destiny's Child, s ktorou vydala albumy Destiny's Child (1998 ), The Writing's On The Wall (1999), Survivor (2001), 8 Days Of Christmas (2001) a Destiny Fulfilled (2004). Pochádzajú z nich hity ako Bills, Bills, Bills, Say My Name, Jumpin', Jumpin', Independent Women Part I, Survivor, Lose My Breath alebo Soldier. Za svoju tvorbu získali niekoľko cien Grammy a predali viac ako 60 miliónov kópií nahrávok. Od roku 2006 jednotlivé členky pôsobia na scéne sólovo. Rowland má na konte zatiaľ štyri štúdiovky - Simply Deep (2002), Ms. Kelly (2007), Here I Am (2011) a Talk A Good Game (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu