Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragédia: Po Pretty Woman prišla o sestru ďalšia hviezda - našli ju mŕtvu v aute!

Polovičná sestra herečky Drew Barrymore podľa všetkého spáchala samovraždu. Jej bezvládne telo bolo nájdené v aute. Zobraziť galériu (11)
Polovičná sestra herečky Drew Barrymore podľa všetkého spáchala samovraždu. Jej bezvládne telo bolo nájdené v aute.

LOS ANGELES – Ďalšia samovražda v blízkom kruhu prominentov! Nie je to tak dávno, čo svet obletela správa o nečakanom úmrtí polovičnej sestry Julie Roberts (46). Za veľmi podobných okolností však tento týždeň prišla o polovičnú sestru aj Drew Barrymore (39). Všetko nasvedčuje tomu, že Jessica Barrymore si vzala život krátko pred nedožitými 48. narodeninami.

Nedokážu sa vyrovnať s obrovským úspechom svojich slávnejších súrodencov? Pred pár mesiacmi na verejnosť prenikli nečakané informácie o tom, že z krehkej krásky Julie Roberts je v súkromí netolerantná mrcha. Jej povýšenecké správanie a početné útoky mali dohnať k samovražde polovičnú sestru Nancy Motes, ktorá všetko prezradila v liste na rozlúčku. Pre podobný odchod z tohto sveta sa v utorok rozhodla aj polovičná sestra Drew Barrymoore, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou pohltala veľké množstvo tabletiek a zostala sedieť v aute.

Zosnulú Jessicu Barrymore našla Marta Lopez, ktorá chcela odísť do práce, no blokovalo ju cudzie vozidlo. Keď podišla bližšie, našla v ňom Jessicino telo bez známok života. Snažila sa síce takmer päťdesiatničku prebrať, no po neúspešnom pokuse zalarmovala políciu. Biele tabletky rozsypané na sedadle spolujazdca naznačujú, že príčinou úmrtia bola samovražda. Podrobnejšie zistenia by však mala priniesť až nariadená súdna pitva.

Jessica a Drew majú spoločného otca – herca Johna Drewa Barrymorea. Rodina smutnú udalosť zatiaľ nijako nekomentovala, no Jessica si pravdepodobne prechádzala mimoriadne náročným obdobím. Len pred dvomi dňami totiž vo svojom statuse na Facebooku citovala tieto slová: „Život ťa vždy nezoznámi s ľuďmi, ktorých chceš stretnúť. Niekedy ťa život privedie do kontaktu s ľuďmi, ktorých potrebuješ stretnúť, aby ti pomohli, zranili ťa, viedli ťa, opustili ťa, milovali ťa a aby ťa zocelili do osobnosti, ktorou si sa mal stať.“

Celá záležitosť vyznieva o to tragickejšie, že Jessica by o dva dni oslávila svoje 48. narodeniny. Paradoxne, k samovražedným sklonom sa priznala aj Drew Barrymoore, ktorá sa pre drogovú závislosť ocitla na liečení ešte ako tínedžerka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu