Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neuveriteľná zmena: Z bacuľatej tínedžerskej hviezdy je po 20 rokoch štíhla kosť!

Candace Cameron Bure sa úspešne zbavila tínedžerských kíl a tesne pred štyridsiatkou zovňajškom vyráža dych. Zobraziť galériu (7)
Candace Cameron Bure sa úspešne zbavila tínedžerských kíl a tesne pred štyridsiatkou zovňajškom vyráža dych. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Je to vôbec možné? Aj keď niektorým hollywoodskym hviezdam pribúdajúce roky príliš nesvedčia, Candace Cameron Bure (38) dozrela ako luxusné víno. Kedysi bacuľatá hviezdička dnes predvádza dokonalú postavičku a vďaka nej stále vyzerá ako mladučká študentka. Pozrite si je úchvatné zábery zo súkromia ako dôkaz.

Dnes by ste ju zaručene nespoznali! O kedysi mimoriadne populárnom seriáli Plný dom (Full House) je známe, že priniesol celosvetovú slávu predovšetkým dvojičkám Mary-Kate a Ashley Olsen. Ich najstaršiu sestru vtedy stvárňovala Candace Cameron Bure, ktorá síce patrila medzi okrúhle dievčatá, no dnes akúkoľvek televíznu hviezdu poľahky schová do vrecka. Nielenže vyzerá lepšie ako zamladi, ale takmer štyridsiatku na krku by jej nikto netipoval.

Candace si zrejme veľmi dobre uvedomovala, že ako seriálová DJ Tanner nepôsobila pred kamerami takým štíhlym dojmom ako jej rovesníčky. Niet sa preto čo čudovať, že neskôr bojovala s bulímou. Nakoniec však našla tú správnu rovnováhu, o čom svedčia početné fotografie na jej konte v sieti Instagram. Na jednom z nich sa dokonca neváhala predviesť len v spodnom diele bikín a vo veste. „Mama šla dnes do vody,“ okomentovala záber, na ktorom pózuje s dokonalými nohami a s doskou v ruke.

Po ošiali súvisiacom so sitkomom Full House sa Candace síce objavila v niekoľkých televíznych projektoch ako hosť, no v súčasnosti na prvé miesto kladie svoju rodinu. Manželstvo tvorí s ruským hokejistom z NHL, Valerim Bureom, s ktorým vychováva tri spoločné ratolesti. Na jej krivkách však ani jeden pôrod nezanechal najmenšiu stopu. Niekdajšia herečka vyžaruje spokojnosť a niet pochýb o tom, že sa za ňou otáčajú všetky hlavy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu