Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Stalloneho sexi žena dráždi ako nikdy: Bujné prsia jej vypadávali z bikín!

Jennifer Flavin v bikinách mala čo robiť, aby si ustrážila kypré vnady. Zobraziť galériu (9)
Jennifer Flavin v bikinách mala čo robiť, aby si ustrážila kypré vnady. (Zdroj: profimedia.sk, )

ANTIBES – To je ale pohľad! Hoci sa Sylvester Stallone (68) stihol celkovo oženiť až trikrát, posledné manželstvo mu drží už sedemnásty rok. Pri sexi polovičke Jennifer Flavin (45) totiž na zajačie úmysly nemá najmenší dôvod. Bývalá modelka si aj v zrelom veku udržiava telo plážovej bohyne. Pozrite si jej kyprú nádielku v bikinách ako dôkaz.

Stále zvodná ako zamladi! Odkedy Sylvester Stallone s pôvabnou manželkou a tromi dcérami zavítal na Francúzsku riviéru, tamojší paparazzi z jeho prenajatej jachty nespúšťajú svoje objektívy. Dobre totiž vedia, že v prípade nestarnúcej štyridsiatničky o provokatívne zábery nebude núdza. Stačí, aby sa Jennifer Flavin trochu predklonila a jej okrúhle prsia okamžite podliehajú gravitácii. Len tak-tak, že ich vrchný diel bikín v istom okamihu udržal na uzde.

Atraktívna brunetka sa pýši štíhlymi nôžkami aj dokonale plochým bruškom, a preto jednodielne plavky v jej garderóbe zatiaľ nemajú miesto. Jennifer totiž preferuje sexi bikiny v klasickej čiernej farbe, ktoré nechajú vyniknúť všetkým jej ženským zbraniam. Nemalú pozornosť priťahujú predovšetkým jej objemnejšie vnady, ktoré si v zrelom veku stále držia svoj tvar a pevnosť. Niet sa čo čudovať, že i samotný Sly nevie od výstavnej manželky oči odtrhnúť a nielen v rámci roztopašnej nálady ju doslova nosí na rukách.

Aj keď by trojnásobná matka nemusela vôbec pracovať, po skončení modelingovej dráhy sa z nej stala úspešná podnikateľka s vlastnou značkou kozmetiky – Serious Skin Care. A keďže spolu s akčným veteránom vlastní obrovskú rezidenciu vo vychytenej losangelskej štvrti, dostala ponuku účinkovať v reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills. „Jennifer by bola pre šou skvelá, pretože je vydatá za veľmi slávneho muža a priatelí sa s niektorými účinkujúcimi. Rozbehla vlastný biznis je v ňom veľmi úspešná. Navyše má pre televíziu skvelú osobnosť,“ vymenovali všetky jej prednosti tvorcovia. Ak aj hollywoodska kráska z tejto ponuky bola nadšená, Sly ju zaručene rýchlo schladil. Také niečo by podľa viacerých zdrojov svojej polovičke nikdy nedovolil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu