Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Verili by ste, že táto kyprá kráska je modelka? Už od 12-ich a aj s celulitídou!

Ashley Graham sa živí ako modelka už od dvanástich rokov. Neodradila ju oblejšia figúra ani celulitída na problémových partiách. Zobraziť galériu (9)
Ashley Graham sa živí ako modelka už od dvanástich rokov. Neodradila ju oblejšia figúra ani celulitída na problémových partiách.

NEW YORK – Je ju za čo chytiť! Aj keď sa v modelingu dokážu najľahšie presadiť vysoké a mimoriadne štíhle dievčatá v tínedžerskom veku, z času na čas sa úspechu dočkajú aj krásky s oblejšími tvarmi. Príkladom môže byť Ashley Graham (26), ktorá vyzdvihuje ženskosť tela typu „krv a mlieko“. Dostala by svojím šarmom aj vás?

Slovo diéta jej absolútne nič nehovorí! Reč je o americkej rodáčke Ashley Graham, ktorá sa vzoprela súčasným módnym trendom a v otázkach svojej postavy uvoľnila cestu prirodzenosti. Jej konfekčná veľkosť do kategórie XS nezapadá ani omylom a na stehnách sa jej rysuje pomarančová koža. Vnímate aj vy všetko toto ako nedostatky? Pôvabná brunetka má na konte toľko úspechov, že tie za ňu hovoria samé.

Znie to síce neuveriteľne, no lovci modelingových talentov objavili Ashley ešte v roku 2000, keď mala len nevinných 12 rokov. Popri vymetaní obchodov vtedy nemala najmenšie tušenie, že raz vďaka svojim ženským krivkám dobyje svet módy v oblasti, ktorej prischla nálepka „plus size“. Počas svojho pôsobenia v brandži ozdobila stránky takých renomovaných magazínov ako Vogue, Harper's Bazaar, Glamour či Latina. Navyše pravidelne žiari v reklamných kampaniach na džínsy, spodnú bielizeň a v ďalších.

Ashley patrí k aktívnym užívateľkám sociálnych sietí, prostredníctvom ktorých sa delí o profesionálne fotografie, ale aj o tie zo súkromia. A čo je jej zatiaľ nesplneným snom? „Jediné, čo v živote chcem, je byť na pláži!“ napísala k záberu, ktorý nedávno zverejnila na Instagrame. Odfotená na mexickom pobreží vystavila na obdiv kyprý zadok aj stehná s celulitídou. Pre fanúšikov však vytvorila z dlaní srdiečko, ktorým vyslala do sveta jasné posolstvo - svoje telo jednoducho miluje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu