Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ukrajinská nádielka sexepílu: Táto nahá cica privádza mužov do varu!

Yara Khmidan neváha pred objektívom odhaliť svoje krivky v celej ich nádhere. Zobraziť galériu (12)
Yara Khmidan neváha pred objektívom odhaliť svoje krivky v celej ich nádhere. (Zdroj: twitter, facebook)

NEW YORK – Jedinečné črty krások z východnej Európy v sebe nezaprie! Aj keď sa Ukrajina v súčasnosti v médiách skloňuje v celkom inom a ďaleko vážnejšom kontexte, pravdou zostáva, že odtiaľ pochádzajú mimoriadne sexi dievčatá. Dôkazom môže byť Yara Khmidan, ktorá pred objektívom už dávnejšie odhodila akékoľvek zábrany. Pozrite si jej dokonalé telo v Evinom rúchu.

Najčistejšia krása snúbená s nevtieravým sexepílom! Aj takto kvetnato sa o Yare Khmidan vyjadrujú jej obdivovatelia na početných blogoch venovaných oslave ženských kriviek. Rodáčka z Ukrajiny sa ako modelka síce pýši ukážkovou postavou, no už na prvý pohľad zaujme aj pôvabnou tvárou. Jej zábery z odvážnych fotení vás o tom razom presvedčia. A to i napriek tomu, že sexi manekýnka išla donaha a zvádza niečím celkom iným.

Dráždivá, zmyselná, hravá aj nežná – Yara sa do všetkých možných podôb dokáže prevteliť na počkanie. V jej prípade totiž na vykúzlenie provokatívneho záberu stačí aj obyčajné biele tričko. Keď totiž spod neho presvitajú okrúhle prsia s bradavkami, muži pri pohľade na ňu strácajú reč.

Sympatická Ukrajinka sa netají tým, že si prácou v oblasti modelingu plní svoje sny. „Vyrastala som na pláži. Objavili ma ľudia z agentúry, tí ma poslali do Paríža a som tu, milujem módne šou,“ prezradila v jednom z mála rozhovorov. Yara má za sebou viacero módnych prehliadok aj fotení pre vychytené značky, no jej hviezda zatiaľ nevychádza na výslnie raketovým tempom. To sa podľa názoru viacerých fanúšikov v blízkej budúcnosti určite zmení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu