Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Keď sa celebrita vnucuje: Zozadu trčí podprsenka, spod sukne zarezané gaťky!

Jennifer Nicole Lee v snahe upútať pozornosť nechala vykuknúť svoje najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (10)
Jennifer Nicole Lee v snahe upútať pozornosť nechala vykuknúť svoje najintímnejšie partie. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Už to naozaj preháňa! Aj keď sa Jennifer Nicole Lee (39) zviditeľnila ako fitnes trénerka, dnes sa hlási o pozornosť tým najjednoduchším spôsobom. So železnou pravidelnosťou finguje spadnuté plavky v bazéne, no nezaostáva ani na ulici. Nedávno pred výkladom doslova pretŕčala spodnú bielizeň aj rozkrok. A opäť sa tvárila, že išlo o pikantnú nehodu.

Tisne sa pred objektívy za každú cenu! Hoci sa Jennifer Nicole Lee vďaka tvrdej drine po druhom pôrode prepracovala až k titulu Miss bikiny 2004, dnes zanecháva dojem vyumelkovanej radodajky. Aj po desiatich rokoch sa síce pýši vyšportovaným telom, ale jej snaha zapĺňať stránky bulváru je až príliš okatá. Pozrite, akého divadielka je takmer štyridsiatnička schopná v okamihu, keď zbadá kameru.

Keďže Jennifer už netrávi v posilňovni toľko času ako kedysi, vzniknuté voľno často využíva na vymetanie butikov. Zakaždým totiž dúfa, že cestou stretne aspoň zopár paparazzov. Pri nedávnych nákupoch sa predvádzala v sukni ledva pod zadok a v tope, ktorý mal celkom odhalený chrbát. To však nebránilo plavovláske v tom, aby si navliekla ružovú podprsenku a provokatívne sa predklonila. Je zrejme zvyknutá na to, že spodnú bielizeň ukazuje kompletne. Bez váhania tak ukázala, aké nohavičky si ráno obliekla. Intímne partie sa jej však celkom zakryť nepodarilo.

Príbeh o zázračnej premene a desiatkach zhodených kíl už v prípade Jennifer poriadne vybledol. Zrejme aj preto sa americká celebrita pripomína verejnosti zo všetkých síl. „Nestalo sa to za noc, ale stalo sa to. Ale teraz som na svojich DVD, svojej knihe, plavkovej kolekcii aj línii športového oblečenia,“ tak znejú neustále omieľané slová z úst sebavedomej fitnesky. V jej prípade ale zaručene platí staré známe porekadlo o tom, že menej je niekedy viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu