Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Česká topmodelka po 40-tke a troch pôrodoch: Eva, v bikinách si stále kus!

Eva Herzigová v bikinách laškuje s partnerom Gregoriom Marsiajom. Na štyridsiatničku po troch deťoch má výstavnú figúru. Zobraziť galériu (13)
Eva Herzigová v bikinách laškuje s partnerom Gregoriom Marsiajom. Na štyridsiatničku po troch deťoch má výstavnú figúru. (Zdroj: Xclusive Pix)

TALIANSKO – Stále má čo ukázať! Hoci Eva Herzigová (41) hviezdila v reklame na čarovnú podprsenku s push-up efektom už pred dvadsiatimi rokmi, pozornosť mužov bez pochyby upúta aj dnes. Na svet síce priviedla tri ratolesti, no tehotenstvá na jej krivkách nezanechali najmenšiu stopu. Pozrite, ako česká krásavica zvádza v bikinách na pobreží Talianska.

Starne s gráciou! Aj keď sa Eva Herzigová už modelingu nevenuje toľko, čo kedysi, pre skalných fanúšikov zostane navždy tým sexi dievčaťom z plagátu podprsenky Wonderbra. Na túto kampaň sa rodáčka z Litvínova podujala ešte v roku 1994, no vtedajšou úchvatnou postavou sa môže pochváliť i dnes. Nič na tom nezmenil ani fakt, že úspešná topmodelka medzičasom prekročila prah štyridsiatky a porodila troch synov. Dôkazom sú čerstvé zábery z rodinnej dovolenky v Taliansku. Partner Gregorio Marsiaj ide na nej oči aj ruky nechať.

Eva si cez víkend vychutnávala plážovú pohodu v pestrofarebných dvojdielnych plavkách, v ktorých vynikla jej postavička ako lusk. Štíhle nohy, ploché bruško a úsmev od ucha k uchu – tým všetkým plavovláska už na prvý pohľad zvádzala dobre stavaného Gregoria. Ten neotáľal a všetko jej vrátil laškovaním vo vode, ktoré pokračovalo aj na brehu v podobe objatí a nežných bozkov.

Ako sa teda zdá, Eva si splnila svoj životný sen nielen v oblasti kariéry, ale tiež v súkromnom živote. Materstvo totiž vníma ako niečo veľmi výnimočné. „Byť matkou je tvrdá práca, ale je najlepšia na svete. Každý deň je niečo nové a výnimočné. George je v úžasnom veku. Je zamilovaný do svojej učiteľky. Už sa pokúša zistiť, ako sa jedného dňa budem cítiť, keď opustí náš domov,“ nechala sa manekýnka počuť v nedávnom rozhovore. Vyzerá to tak, že jej najstarší, no stále len sedemročný, syn sa chystá byť lámačom ženských sŕdc po otcovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu