Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chytili násilníkov, ktorí dobili českého speváka: Ten stále bojuje o život!

Michal Hrůza Zobraziť galériu (3)
Michal Hrůza (Zdroj: FB)

OSTRAVA – Česká polícia v piatok zadržala dvoch mužov vo veku od 18 až 19 rokov, ktorých podozrieva z útoku na speváka Michala Hrůzu v Ostrave.

„Obaja muži sú podozriví z incidentu na Stodolnej ulici,“ potvrdila pre portál iDnes policajná hovorkyňa Gabriela Holčáková. Mužov po výsluchu obvinili z vydierania a výtržníctva. Hrozí im trest odňatia slobody v dĺžke päť až 12 rokov.

Českého speváka hospitalizovali vo štvrtok v ranných hodinách v jednom z ostravských zdravotníckych zariadení s poranením mozgu, ku ktorému došlo pri pouličnej potýčke približne o 03:30. Jeho zdravotný stav je po operácii stabilizovaný, avšak stále vážny. Hrůza zostáva v umelom spánku. Ďalšie informácie o jeho zdravotnom stave nie sú známe. 

Michal Hrůza sa preslávil v kapele Ready Kirken, ktorú v roku 1996 pomáhal zakladať. S formáciou vydal album Vlny (2001), z ktorého pochádza aj singel Zejtra mám, ďalej tiež Čekal jsem víc (2002), Krasohled (2004) a Asi se něco děje (2006). Spevák a gitarista následne odštartoval sólovú kariéru a založil Kapelu Hrůzy, s ktorou už fanúšikom a fanúšičkám ponúkol štúdiovky Bílá velryba (2007), Napořád (2009) a Noc (2012). Pre kolegyňu Anetu Langerovú napísal hit Voda živá. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu