Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prsnatá sexica (22) laškovala v bikinách: Fúha, melóny XXL takmer celé vonku!

Modelke Kate Upton sa vďaka primalým bikinám doslova vylievali kypré vnady na ležadlo. Zobraziť galériu (15)
Modelke Kate Upton sa vďaka primalým bikinám doslova vylievali kypré vnady na ležadlo. (Zdroj: isifa)

MEXIKO – Chcelo by to väčší model! Aj keď Kate Upton (22) už od tínedžerských čias patrí k mimoriadne obdareným manekýnkam, bikiny nosí vždy aspoň o dve čísla menšie. Inak tomu nebolo ani počas mexickej dovolenky, kde sa jej kypré vnady doslova vylievali z vrchného dielu. Stačili milimetre a melóny XXL by sa jej vykotúľali na ležadlo.

To je teda pohľad! Hoci sa Kate Upton nikdy nepýšila extrémne štíhlymi krivkami, dlhodobo kraľuje rebríčkom najžiadanejších modeliek. Vďačí za to najmä dlhým nohám a prirodzenému poprsiu s úctyhodným objemom. Všetky tieto ženské zbrane plavovláska bez ostychu predvádzala pri nedávnom leňošení vo vychytenom dovolenkovom rezorte. Nechýbalo veľa a bujné vnady by jej doslova vypadli z plaviek.

Kate si za oddychom a slnečnými lúčmi vyrazila v spoločnosti staronového priateľa Justina Verlandera. Práve tomu na ležadle predvádzala pikantné pózy v minimalistických bikinách, ktoré všetky jej citlivé partie skryť nedokázali. O pozornosť sa totiž po celý čas hlásili plné prsia, ktoré takmer celé vykúkali z primalého vrchného dielu bikín.

Rodáčka z Michiganu si v uplynulých dňoch zrejme dopriala pauzu nielen v pracovnom kolotoči, ale aj v prísnejšom stravovacom režime. Svedčí o tom jej povädnuté brucho, na ktorom si aj tentoraz zgustli jej neprajníci a kritici. Milencovi Justinovi to však očividne vonkoncom neprekáža. „Vyzerali veľmi šťastne. Ona žiarila v červených šatách a okolo polnoci si vychutnávali šampanské,“ prezradil očitý svedok, ktorý dvojicu v uplynulom období zbadal na istej párty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu