Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sexica z Poľska bez cenzúry: Úplne nahá dráždi obnaženým rozkrokom!

Úplne nahá Magdalena Frackowiak v magazíne Lui odhalila aj najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (7)
Úplne nahá Magdalena Frackowiak v magazíne Lui odhalila aj najintímnejšie partie. (Zdroj: Lui)

MIAMI – Ostych je pre ňu cudzím slovom! Hoci nahota ide v súčasnosti s modelingom ruka v ruke, niektoré krásky sa pretŕčaniu najintímnejších partií vyhýbajú. To však neplatí o Magdalene Frackowiak (28), ktorá fotí akty ako na bežiacom páse. Pri poslednom pózovaní už opäť odhalila drobné prsia aj to, čo nosí v nohavičkách.

Opäť v Evinom rúchu! Už pred dvomi mesiacmi sme vás na Topkách informovali, že Magdalena Frackowiak odhodila zábrany a nechala sa zvečniť tak, ako ju stvorila príroda pre francúzsky pánsky magazín Lui. A ako sa zdá, sexi poľská modelka sa osvedčila. Momentálne totiž zdobí júlové vydanie toho istého periodika a oblečením v ňom rozhodne neplytvala. Pred objektív sa už opäť postavila úplne nahá.

Magdalena sa aj tentoraz nechala zvečniť pri vode a pri skalách, no z garderóby použila len rozopnutý plášť. Výsledné zábery tak už znova nemajú s módnym editoriálom nič spoločné. Takmer tridsiatnička totiž vystavila na obdiv úplne všetko. Rukami si neprekryla vnady ani oblasť rozkroku. Práve naopak, všetky tieto partie odhalila bez najmenšieho zaváhania.

Dlhonohá manekýnka sa s výstavnými krivkami prepracovala až na titulnú stranu, o ktorú sa podelila prostredníctvom účtu na Instagrame: „Moja obálka na magazíne Lui.“ Zaujímavosťou ale je, že bradavky si zamaskovala malými hviezdičkami. Zrejme sa tak chcela riadiť prísnymi pravidlami spomínanej siete, proti ktorým bojuje viacero známych osobností – medzi inými aj škandalózna dcéra Brucea Willisa a Demi Moore. Scout Willis sa hore bez dokonca premávala v newyorských uliciach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu