Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najsexi česká glamour modelka zvádza takmer nahá: Prudko erotické FOTO!

Česká sexbomba Claire Muzik si buduje kariéru aj takýmito odvážnymi zábermi s erotickým nábojom. Zobraziť galériu (11)
Česká sexbomba Claire Muzik si buduje kariéru aj takýmito odvážnymi zábermi s erotickým nábojom. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Na domácej pôde takmer neznáma, v zahraničí žiadaná! Aj takýto paradox v kariére zažíva vyumelkovaná rodáčka od našich českých susedov. Sexica s umeleckým menom Claire Muzik nedávno vytasila ženské zbrane najsilnejšieho kalibru a konečne vyvolala rozruch aj v našich končinách. Pozrite si zábery, na ktorých by sa erotické dusno dalo krájať.

Absolútne bez zábran! Hoci Claire Muzik stránky českých médií až tak často nezapĺňa, za hranicami rodnej krajiny sa teší nemalému úspechu a slušnej fanúšikovskej základni. Za všetko vďačí mimoriadne provokatívnym fotkám, ktoré tvoria jej portfólio. Stačí sa pozrieť, v akom štýle nedávno zvádzala pred objektívom, keď išla takmer donaha. Na obdiv vystavila skoro všetko a výslednými zábermi si získala pozornosť aj doma.

Sexi blondínka sa pýši nielen štíhlymi krivkami, ale tiež plnším poprsím a dokonale tvarovaným zadočkom. Ten odhalila v celej nádhere, keď ho doslova vypúlila rovno do šošovky fotoaparátu. Zmyselnosťou síce nešetrila ani pri pohľade spredu, no najintímnejšie partie si prekryla širším koženým opaskom.

Claire si veľmi dobre uvedomuje, aký je dôležitý kontakt so skalnými obdivovateľmi. Na Facebooku tak pravidelne zverejňuje príspevky zo súkromia, na ktorých dominujú hlboké výstrihy. Skutočná krása sa však podľa nej skrýva celkom inde. „Nezabudnite na svoj úsmev!“ poradila všetkým internetovým užívateľom s vycerenými zubami. Nechajme sa prekvapiť, či českú plavovlásku jedného dňa uvidíme po boku takých slávnych kolegýň, akou je, napríklad, britská prsaňa Kelly Brook.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu