Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z nádhernej hviezdy spackaná nevesta: Takýto svadobný outfit ste ešte nevideli!

Olivia Palermo síce patrí medzi krásne dámy, no ako nevesta v pulóvri príliš neoslnila. Zobraziť galériu (7)
Olivia Palermo síce patrí medzi krásne dámy, no ako nevesta v pulóvri príliš neoslnila. (Zdroj: oliviapalermo.com)

NEW YORK – Netradičná od hlavy po päty! Zatiaľ čo mnohé dievčatá odmalička snívajú o rozprávkovej svadbe, Olivia Palermo (28) si svoj veľký deň D vychutnala v minimalistickom štýle. Jednoduchá úprava síce nechala vyniknúť jej krásnym črtám tváre, no svadobným oblečením poriadne zaskočila. To už hviezda jej formátu nemala čo iné na seba?

Za veľa peňazí málo muziky? Aj tak vyznievajú svadobné fotografie americkej hviezdy televíznych obrazoviek, ktorá sa po šesť a pol roku randenia rozhodla vstúpiť do manželského zväzku. Olivia Palermo v sobotu povedala oficiálne „áno“ Johannesovi Hueblovi počas veľmi intímneho obradu v kruhu najbližších. Napriek kráse, ktorú dostala do vienka, však príliš neočarila. Vydávala sa totiž vo svetri a v šortkách.

Aj keď to znie neuveriteľne, milovníčka módy si ako svadobný outfit zvolila biele krátke nohavice, ktoré doplnila luxusným kašmírovým pulóvrom s pierkami. Atmosféru sobáša tak navodzovala len jej tylová sukňa s rázporkom v prednej časti. K nej si herečka a modelka doladila kobaltovomodré lodičky z dielne španielskeho návrhára Manolo Blahnik. Nevesta si ceremoniál nekomplikovala ani náročným účesom – vlasy si jednoducho zopla do konského chvosta.

Brunetka sa o fotografie zo svadobného dňa podelila prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky. Článok poukazuje na každý jeden detail a vysvetľuje, prečo sa Olivia rozhodla pre extravagantnú jednoduchosť: „Veľmi sme sa snažili, aby tento krásny deň zostal súkromný a pre nás výnimočný. Celý deň sme si užili s našou rodinou a dvomi priateľmi.“ Hovorí sa síce, že v deň sobáša je vždy najkrajšia práve nevesta, no tentoraz mal navrch ženích v bielom obleku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu