Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto má byť britská sexica? Televízna hviezda vyvalila otrasné faldy na pláži!

Charlotte Crosby môže o niekdajších sexi krivkách už len snívať. Zobraziť galériu (7)
Charlotte Crosby môže o niekdajších sexi krivkách už len snívať. (Zdroj: Facebook)

PORTUGALSKO – Je úplne mimo formy! Hoci má Charlotte Crosby ešte len 23 rokov a v televíznom svete sa prezentuje ako stelesnenie sexepílu, v skutočnosti má od tejto ilúzie na míle ďaleko. Svedčia o tom čerstvé zábery z pláže, na ktorých brunetka vyzerá ako vypapaná buchta. S takýmito pneumatikami na bruchu by rozhodne mala niečo urobiť.

Príšerný pohľad! Zatiaľ čo sa Charlotte Crosby ešte donedávna pýšila postavičkou ako lusk a fotila aj odvážnejšie zábery, dnes je doslova obrastená tukom. Stačí sa pozrieť, s akými zásobami sa tento týždeň premávala po portugalskej pláži, kde momentálne trávi dovolenku. V dvojdielnych neónových plavkách nepripomínala sexi sirénu, ale skôr menšiu veľrybu.

Charlotte odhodila akýkoľvek ostych a slnečný deň si okrem chytania bronzu spríjemnila aj aktivitou v podobe vodného bicykla so šmýkľavkou. Po celý čas pritom vystavovala obdiv pribraté krivky a tuk nahromadený najmä v oblasti brucha. Práve tam sa jej koža naskladala do nevábnych záhybov a vytvárala nevábny dojem. Zrejme by jej nezaškodilo, ak by si dokázala odoprieť zopár kalorických a ťažkých večerí.

Bacuľka sa do sveta šoubiznisu zapísala minulý rok, keď sa jej podarilo vyhrať reality šou Celebrity Big Brother. Pýtate sa, ako sa tam vlastne dopracovala? Rok predtým sa pretŕčala na obrazovkách ako účastníčka projektu Geordie Shore, ktorý vysielala stanica MTV. Charlotte sa odvtedy doslova prilepila na kamery a v súčasnosti dokonca nakrúca vlastnú šou s názvom The Charlotte Crosby Experience. Jej obsahovou náplňou je prezentovať rôzne ojedinelé kultúrne rozdiely a spolužitie v raritných komunitách. „Prekypujem nadšením z mojej novej šou! Najradšej by som to vykričala zo strechy do celého sveta!“ tešila sa dlhovlasá celebrita po uzavretí kontraktu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu