Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hollywoodsky zvodca odhalil svoj hnedý úsmev: Fuj, to sú ale otrasné zuby!

Usmiaty Johnny Depp vyceril hnedé a zanedbané zuby. Zobraziť galériu (13)
Usmiaty Johnny Depp vyceril hnedé a zanedbané zuby. (Zdroj: profimedia.sk)

BOSTON – Potrebuje vylepšiť ústnu hygienu? Hoci Johnny Depp (50) nepatrí k typickým hollywoodskym sexsymbolom, vďaka hereckému talentu a jedinečným črtám tváre sa votrel do priazne miliónov fanúšičiek po celom svete. Keď sa však po čase na verejnosti usmial, okolie zostalo v poriadnom šoku. Obletovaný idol ukázal zuby v dezolátnom stave.

Je zmenený na nepoznanie! Už keď sa Johnny Depp zhostil úlohy svojrázneho Piráta z Karibiku, všetkým divákom potvrdil, že je majstrom medzi hollywoodskymi chameleónmi. Jednou z jeho vrcholných premien je aj hlavná rola v snímke Black Mass, ktorá zachytáva životný príbeh skutočného gangstera Whiteyho Bulgera. Pri práve prebiehajúcom nakrúcaní však herec odhalil aj to, čo na červenom koberci večne skrýva. Žiarivo biely úsmev by ste v jeho ústach hľadali márne.

Keďže Johnny vyvoláva hystériu všade, kde sa mihne, okolo jeho limuzíny sa v bostonských uliciach okamžite zhŕkol dav fanúšikov. Dobre naladený Casanova stiahol okno, aby sa s nimi pozdravil a ukázal im, ako teraz vyzerá. Okrem ulízaných blond vlasov a „kútov“ na hlave však paparazzov zaujalo aj niečo celkom iné. Ospevovaný herec do objektívov vystrčil svoje hnedé a veľmi zanedbané zuby.

Je možné, že Johnnyho nevábny chrup patrí do kostýmovej výbavy obávaného mafiána. Pravdou ale zostáva, že známy päťdesiatnik obľubuje cigary, ktoré jeho sklovine veľmi neprospievajú. Kvôli role kapitána Jacka Sparrowa navyše veľmi dlho nosil násady, ktoré mohli zanechať nevzhľadné škvrny na zuboch. V kuloároch sa však povráva aj to, že Depp z duše nenávidí zubárov a všetkých doktorov.

Kinematografickí fajnšmejkri si od Johnnyho úlohy sľubujú bravúrny výkon, no obrovské očakávania neskrýva ani samotný hrdina filmu. „Dôvod, prečo si Whiteyho zahrať, je pre mňa absolútne jasný. Je to fascinujúca postava. Je to na úplne inej úrovni ako to, čo som kedy hral predtým. Som nadšený, že tak trochu vkĺznem do jeho kože,“ nechal sa počuť ostrieľaný herec na margo príprav snímky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu