Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Miss Anglicka ohúrila na webe: Vystavila silikóny aj dokonalé telo v bikinách!

Danielle Lloyd sa pochválila svojím ukážkovým telom v bikinách. Zobraziť galériu (9)
Danielle Lloyd sa pochválila svojím ukážkovým telom v bikinách. (Zdroj: Instagram)

MIAMI – Má sa čím pochváliť! Hoci si Danielle Lloyd (30) kvôli vylepšeným prednostiam vytrpela naozaj dosť, v súčasnosti jej postavičku ako lusk môžu rovesníčky iba závidieť. Niekdajšia najkrajšia žena Anglicka ukázala svoje výstavné krivky v bikinách a o šteklivé zábery sa podelila prostredníctvom sociálnej siete. Sexepílu má naozaj na rozdávanie, veď posúďte sami.

Opäť v tom forme! Nie je to tak dávno, čo Danielle Lloyd z vážnych zdravotných dôvodov podstúpila operácie, pri ktorých jej plastickí chirurgovia vybrali silikónové implantáty z poprsia. Trojnásobná mamička vtedy hlásala cestu prirodzenosti, no plochý hrudník sa jej veľmi rýchlo zunoval. Po čase sa tak znova pýši umelými vnadami väčšej veľkosti a jej postava je ešte viac sexi, než s akou v roku 2004 získala korunku pre Miss Anglicka a o dva roky neskôr ako Miss Veľkej Británie.

„Všetkým mojim nasledovníkom,“ napísala Danielle k fotke, na ktorej si v čiernom klobúčiku opaľuje silikóny. Vzápätí však svoje konto na Instagrame obohatila aj o ploché bruško a neuveriteľne štíhle nohy s vyrysovaným svalstvom. Niet sa čo čudovať, že za takúto výbavu si v komentároch od obdivovateľov vyslúžila množstvo komplimentov.

Keďže úspešná glamour modelka priviedla na svet už tri ratolesti, k postave snov sa musela opätovne dopracovať vlastným pričinením. Na webe sa preto pravidelne delí o ukážky tréningov, ktoré zahŕňajú pásy TRX či posilňovňu. Bez implantátov by síce pôsobila prirodzenejšie, no za svoje „placky“ sa zrejme v období medzi jednotlivými operáciami príliš hanbila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu