Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Život Priateľov po 10 rokoch: Rachel má s Rossom 3 dcéry, Joey je starý mládenec!

Priatelia Zobraziť galériu (9)
Priatelia (Zdroj: FB)

NEW YORK - Presne desať rokov dnes večer uplynie od odvysielania finále amerického televízneho seriálu Priatelia. Je ťažké uveriť, že sú to už dve desaťročia od chvíle, keď sme sa prvýkrát stretli s Monikou, Chandlerom, Joeym, Rossom, Phoebe a Rachel - vo svadobných šatách - pri káve v Central Perku, napísal denník USA Today.

Do doby, než sa s nimi diváci rozlúčili, bola polovica tejto šestice vydatá a rozmnožila počet svojich detí. Ale ako by to s nimi vyzeralo teraz? Keby prijali našu žiadosť o prijatie medzi "priateľov" na Facebooku (a prečo nie, keď sme s nimi prežili celkom 238 epizód), čo by sme asi našli v ich profiloch? Skúsme si to predstaviť:

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Rachel Geller-Greene (Jennifer Aniston)

V prvom rade má Rachel stále tie najúžasnejšie vlasy na (americkom) severovýchode. A navyše si môže dovoliť tú najlepšiu stylistku v okolí: Je z nej hlavná obchodná zástupkyňa Ralpha Laurena. Potom, čo dala prednosť Rossovi pred Louisom Vuittonom a Parížom, prehltla pýchu a vyprosila si späť svoje miesto. Hlavným dôvodom bola mastná pokuta amerického Federálneho úradu pre letectvo (FAA) za ten zmätok na letisku. Iste, človek nemôže odlietajúcemu lietadlu otvoriť dvere - dvakrát - bez toho, aby to malo nejaké následky. Vyhla sa síce trestu väzenia, ale len preto, že sa jej romantické gesto stalo trhákom na internete. A je len prirodzené, že mediálne ostrieľaná Rachel to využila ku kariérnemu postupu u známej módnej značky.

Rachel ale nie je jediná z rodiny, kto pracuje u Ralpha Laurena: Jej tri dcéry (s ohľadom na Rossových "silných plavcov" je zázrak, že detí nemajú ešte viac) sú modelkami pre detskú radu značky. Emma, Sandrine a James sú tak k videniu v katalógu značky Polo, na ktorú dohliada strýko Chandler, z ktorého je teraz vedúci pracovník marketingového oddelenia Ralpha Laurena.

David Schwimmer
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Ross Geller (David Schwimmer)

Po štvrtýkrát šťastne ženatý (a zdá sa, že jeho druhý pokus s Rachel vydrží) Ross je ešte slávnejší ako jeho manželka-celebrita YouTube. Spoločne s devätnásťročným synom Benom, študentom paleontológie Newyorskej univerzity, objavili nový druh dinosaura. Ich Gellersaurus získal trvalú expozíciu v newyorskom Múzeu prehistórie. Aj keď ďalej žijú na Manhattane, starší brat Monicy a jeho rodina trávi prakticky každý víkend na predmestí u Bingovcov.

Courteney Cox sa kvôli
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Monica Geller-Bing (Courteney Cox)

Monica je najobľúbenejšia mamka vo Westchestri. Je predsedníčkou ZRPŠ, dohliada na presne nalinkovaný rozvrh zdieľania automobilov rodičmi pre celú piatu triedu, vedie neformálne hodiny jógy a delí sa o svoju rodinnú zľavu u Ralfa Laurena so všetkými susedkami. A aj keď jej blog o materských starostiach a kuchársky kanál na YouTube majú veľký úspech, desaťročné dvojčatá Erika a Jack vedia, že sú u nej vždy na prvom mieste.

Matthew Perry
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Chandler Bing (Matthew Perry)

Milujúci otec Eriky a Jacka stále pracuje v meste - ako marketingový vedúci u Ralpha Laurena - ale nevadí mu dochádzať na predmestie. Zvlášť keď jeho dom nemá jednu, ani dve, ale hneď tri vane! Po strhujúcom zápase v ping-pongu v susedovej garáži nič neocení viac, než ponoriť sa do horúceho kúpeľa. Stôl na ping-pong je jeho a u suseda ho má schovaný, aby v Monike neprebúdzal jej súťaživého ducha. To je ostatne tajomstvom ich šťastného manželstva. A vďaka tomu má veľa miesta vo svojej "mužskej jaskyni", kde môže predstierať, ako si užíva šport na veľkoplošnej obrazovke, kedykoľvek príde Joey na návštevu.

Matt LeBlanc
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Joey Tribbiani (Matt Le Blanc)

Vďaka odnoži "Joey", ktorá ale nemala dlhé trvanie, sme s ním aj po skončení Priateľov zostali v kontakte. Joey sa presťahoval do Los Angeles, aby pokračoval v hereckej kariére a - konečne - sa mu podarilo preraziť vďaka úlohe v kasovom akčnom trháku "Captured." Stále patrí k najžiadanejším slobodným mládencom v Hollywoode, ale nikdy sa z neho nestala veľká hviezda - ak sa teda nepočíta účasť v jednej sezóne Keď hviezdy tancujú (Koniec koncov, je to predsa Joey). A nakoniec sa mu podarilo presadiť v novej kariére ako moderátor talk-show.

Lisa Kudrow
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Phoebe Buffay-Hannigan (Lisa Kudrow)

Phoebe ďalej robí úžasnú muziku s manželom Mikeom Hanniganom. Vlastne sú moderným ekvivalentom rodiny Partridgeových a brázdia krajinu so svojimi šiestimi malými, bacuľatým deťmi. Od "Smelly Cat", cez "Sticky Shoes" až po "Grandma", rodina Buffayových predvádza všetky svoje najväčšie hity po všetkých kútoch krajiny. Keď chce Phoebe nejaký čas stráviť sama len s manželom, dospievajúce trojčatá Frank Jr Jr, Leslie a Chandler vždy radi poslúžia ako strážcovia detskej svorky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu