Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rekord hollywoodskej krásky: Týždeň po pôrode ohúrila na červenom koberci!

Olivia Wilde týždeň po pôrode ohúrila prirodzenou krásou a skvelou postavou. Zobraziť galériu (14)
Olivia Wilde týždeň po pôrode ohúrila prirodzenou krásou a skvelou postavou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tehotenstvo nie je choroba! Tohto hesla sa už niekoľko mesiacov drží herečka Olivia Wilde (30), ktorá pred pár dňami priviedla na svet svoju prvú ratolesť. Ako mimoriadne aktívna mamička však čas na zotavenie prakticky vôbec nepotrebovala. Uplynulý večer sa totiž nahodila do gala a svoje popôrodné krivky vyvetrala medzi smotánkou. Po boku pyšného manžela žiarila od hlavy po päty.

Expresný návrat do hviezdnej formy! Zatiaľ čo mnohé prominentné mamičky sa v čase tehotenstva utiahnu do súkromia, Olivia Wilde si požehnaný stav vyslovene užívala. Pravidelné prechádzky a zdravý jedálny lístok prispel k tomu, že hollywoodska kráska sa v ženských partiách zaoblila len minimálne. Niet sa preto čo čudovať, že už týždeň po pôrode pozbierala odvahu a vyrazila do spoločnosti. Charitatívne podujatie Ms. Foundation Women Of Vision Gala spestrila v šarmantnom štýle.

Matka malého Otisa Alexandra si to na červený koberec namierila v čiernych nohaviciach a v predĺženom blejzri. Tou najväčšou ozdobou sa jej však stala prirodzene krásna tvár, ktorá líčenie v podstate ani nepotrebovala. Rozžiarená pleť a široký úsmev naznačoval, že krásavica od doktora Housea sa v materstve jednoducho našla.

Olivia sa o čerstvé mamičkovské povinnosti pravidelne delí aj so svojimi priateľmi a fanúšikmi na sociálnych sieťach, kde nešetrí povestným humorom. „To, že mám malého synčeka, ma priviedlo k faktu, že každý muž si v istom okamihu ocikal vlastnú tvár,“ reagovala prostredníctvom Twitteru. Jej postrehy pritom každým dňom pribúdajú a raz by z nich mohla vzniknúť mimoriadne úsmevná zbierka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu