Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávne dvojičky Olsenové po rokoch na obraze: Krásne od hlavy po päty!

Sestry Mary-Kate a Ashley Olsen sa po dlhom čase objavili na televíznych obrazovkách ako upravené krásavice. Zobraziť galériu (20)
Sestry Mary-Kate a Ashley Olsen sa po dlhom čase objavili na televíznych obrazovkách ako upravené krásavice. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Prekvapivá výnimka! Aj keď sa najznámejšie jednovaječné dvojičky zviditeľnili už v plienkach práve na televíznych obrazovkách, v uplynulých rokoch sa takejto mediálnej pozornosti vyslovene stránili. Mary-Kate a Ashley Olsen (27) však nedávno zavítali do istej talkšou, kde ohúrili nielen svojou krásou, ale aj prívetivosťou.

Konečne ako distingvované dámy! Napriek tomu, že výnimočné sesterské duo malo hviezdnu kariéru pred kamerami naštartovanú už krátko po narodení, nakoniec sa uchytilo vo svete módy. Mladé návrhárky tak v uplynulých rokoch nosili predovšetkým outfity XXL z vlastnej kolekcie, pred paparazzmi si zakaždým zakrývali tvár a televíznym štúdiám sa oblúkom vyhýbali. Minulý týždeň však prijali pozvanie do relácie obľúbenej moderátorky Ellen DeGeneers. V nej zaujali ukážkovým zovňajškom a otvorenosťou.

Mary-Kate a Ashley zostali verné svojej obľúbenej čiernej farbe, no obe zvolili zaujímavé róby. Upravené ako zo škatuľky sa nechali nahovoriť na malý kvíz, v ktorom mali prezradiť, čo majú spoločné a v čom je lepšia práve „tá druhá“. Ellen však otázky zámerne volila tak, aby u oboch dievčat vyvolala rozpaky.

Jedna z ošemetných tém sa týkala toho, ktorá zo sestier bola pobozkaná chlapcom ako prvá. Zaujímavé bolo, že pri tejto otázke si ani jedna z nich nevedela celkom presne spomenúť. „Pamätáte si svoj prvý bozk?“ nadhodila Ellen. „Hm, ani nie. Už sa ma to raz niekto pýtal a cítila som sa trápne, že nemám žiaden úžasný príbeh,“ priznala farbu Mary-Kate. Treba ale uznať, že svojrázne dizajnérky sa snažili vylepšiť svoj imidž naozaj statočne a od divákov v štúdiu zaslúžene zožali obrovský aplauz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu