Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Má len 15, no slávnej mame akoby z oka vypadla: Koho je to krásna dcéra?

Krásna a štíhla Lily-Rose sa čoraz viac podobá na mamu a vychytenú modelku v jednej osobe. Uhádnete, o koho ide? Zobraziť galériu (7)
Krásna a štíhla Lily-Rose sa čoraz viac podobá na mamu a vychytenú modelku v jednej osobe. Uhádnete, o koho ide? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jablko od stromu ďaleko nepadlo! Hoci 15-ročná Lily-Rose ešte stále derie školské lavice, vďaka závideniahodnej genetickej výbave by už mohla pomýšľať na kariéru v modelingu. V tínedžerskom veku totiž pripomína vernú kópiu známej mamy, ktorá predstavuje uznávanú ikonu nielen ako modelka, ale aj speváčka a herečka. Uhádnete, o koho ratolesť ide?

Bude kráčať v matkiných šľapajách? Nad touto otázkou sa už nejaký čas zamýšľa okolie prísne stráženého dievčaťa menom Lily-Rose, ktoré každým dňom rastie do krásy. Štíhlou postavou a pôvabnou tvárou sa totiž čoraz viac ponáša na uznávanú celebritu s francúzskym pôvodom. Jej otcom je síce obletovaný zvodca Johnny Depp, no útla tínedžerka dostala do vienka viac z nezameniteľných čŕt mamy Vanessy Paradis.

Parazzi zachytili Lily-Rose tento týždeň, keď si s prekríženými rukami vykračovala v losangelských uliciach. Uhladené vlasy v cope nechali vyniknúť jej peknej tvári, zatiaľ čo tesné džínsy podčiarkli dlhé štíhle nohy a ploché bruško. Dospievajúca slečna sa však tentoraz do objektívov mračila. Zrejme jej na nálade nepridával fakt, že nemôže vymetať butiky úplne sama bez dozoru. Po jej boku sa už opäť pohyboval statný bodyguard.

Napriek tomu, že Vanessa už prekročila prah štyridsiatky, o zákazky v modelingovej brandži núdzu nemá. Nedávno sa dokonca odhodlala na radikálnu zmenu účesu – nechala sa vystrihať nakrátko. A ako sa s novými vlasmi cíti? „Cítim as odlišne, to určite áno. Je to zmena... Dodá vám to energiu. Ale skôr takého mladšieho ducha než staršieho,“ prezradila oslnivá štyridsiatnička na margo čerstvého zostrihu. Ktovie, možno podobné rozhovory bude jedného dňa poskytovať aj jej krásna ratolesť Lily-Rose.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu