Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Škandál priamo z ulice: Necudná modelka odhalila prsia aj bradavky XXL!

Anna Ewers pri fotení v losangelských uliciach predviedla striptíz a celkom nahé prednosti. Zobraziť galériu (7)
Anna Ewers pri fotení v losangelských uliciach predviedla striptíz a celkom nahé prednosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vyvolala poriadny rozruch! Keď sú modelky nútené pózovať v uliciach a striedať jeden outfit za druhým, zvyčajne dostanú aspoň priestrannú dodávku na prezlečenie. Úbohej Anne Ewers však tento týždeň nezostávalo nič iné ako predviesť striptíz pred zástupom zvedavých fotografov. Svetlo sveta tak uzreli jej obnažené prednosti s výraznými bradavkami.

Vyskúšala si poriadne náročné podmienky! Aj keď pre mnohé dievčatá modeling predstavuje prácu snov, hviezdy z tejto brandže vedia, že občas musia poriadne zaťať zuby. Svoje vie o tom aj veľmi úspešná modelka nemeckého pôvodu, ktorá v losangelských uliciach pripravovala módny editoriál. Keď však potrebovala vymeniť outfit, na rušnej ulici sa objavila len v nohavičkách a v rozhalenom župane.

Anna Ewers má na konte spoluprácu s viacerými vychytenými módnymi domami, a preto si uvedomuje, že ani v zákulisí sa na súkromie veľmi spoliehať nemôže. Súdiac podľa čerstvých záberov je však nad slnko jasné, že nahota na verejnosti jej vonkoncom neprekáža. Dlhovlasá blondínka bez mihnutia oka vystavila na obdiv štíhle nohy a ploché bruško. Ako bonus pridala celkom nahé poprsie, ktoré do objektívov paparazzov naservírovala aj s bradavkami.

Zaujímavosťou je, že lovci talentov objavili Annu už dávnejšie počas jej pobytu v Kolumbii. Rozvážna plavovláska však najskôr počkala, kým si na domácej pôde dokončí štúdium a až potom dala modelingu šancu. Prelomovým sa u nej stal rok 2012, keď sa na Parížskom týždni módy blysla až na piatich módnych prehliadkach. V súčasnosti figuruje na lukratívnom zozname až troch modelingových agentúr a na nedostatok práca sa sťažovať rozhodne nemôže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu