Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Unikli intímnosti zo spálne Lucie Bílej: Milenec prezradil, ako to má rada!

Lucie Bílá je vraj poriadne vášnivá. Dokázala to aj vo filme Čas dluhů. Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá je vraj poriadne vášnivá. Dokázala to aj vo filme Čas dluhů.

BRATISLAVA - Je to dračica! Lucie Bílá (48) má už štyri roky po svojom boku podnikateľa Petra Makovičku (37). Český týždenník však priniesol informácie, že bola svojmu priateľovi neverná. Kulturista Michal Křivánek (36) prezradil, že po ňom speváčka vyštartovala a mali spolu sex. Brunetka je vraj v spálni poriadne vášnivá a namiesto romantiky preferuje tvrdšie praktiky.

Týždenník Sedmička vo svojom aktuálnom vydaní prináša škandálne odhalenie o Lucii Bílej. Športovec Michal Křivánek totiž tvrdí, že mal so speváčkou sex v čase, kedy už žila so súčasným priateľom Petrom Makovičkom. 

Aktívna bola podľa jeho slov práve brunetka, ktorá po ňom vyštartovala. „Začala ma bozkávať. Vedela, čo chce. Sex,” povedal pre spomínaný časopis, kde si pochvaľoval aj speváčkine prsia. Podľa jeho názoru sú ale vylepšené silikónom. 

Intímnosti s niekoľkonásobnou českou Slávicou popísal Křivánek v pomerne obsiahlom rozhovore. Vďaka tomu už každý vie, aká je umelkyňa v posteli. „Keď prihliadnem k jej veku, tak musím povedať, že je skúsená žena. A môžem prezradiť, že má radšej tvrdý sex,” netajil vyšportovaný fešák.

Speváčka sa k týmto obvineniam nevyjadrila. Túto možnosť však využil jej partner Petr Makovička. „Ja tieto veci vôbec nesledujem a čo na to mám povedať?! To je asi vec pána Křivánka a mne to je úplne jedno. Tieto veci sa ma netýkajú. Čo tam niekto napíše alebo povie, to nie je pre mňa vec, ktorá by bola smerodajná a ktorej by som sa nejakým spôsobom podraďoval alebo na to reagoval. Náš vzťah je pevný,” povedal pre televíziu Barrandov Bílej partner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu