Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Britská princezná si užívala na jachte: Ups, vykukla jej celulitída!

Princezná Beatrice strávila Veľkú noc na luxusnej dovolenke v Karibiku. Zobraziť galériu (7)
Princezná Beatrice strávila Veľkú noc na luxusnej dovolenke v Karibiku. (Zdroj: spread pictures)

KARIBIK – Chybička sa našla! Hoci princezná Beatrice (25) v nedávnom období výrazne popracovala na svojej postavičke, ochabnutej pokožky sa celkom nezbavila. Svedčia o tom zábery z jej dovolenky, na ktorú si odskočila s milencom a partiou kamarátov. Spod čipkovaných šortiek jej vykúkala pomarančová koža.

Chcelo by to trošku spevniť! Aj keď princezná z Yorku nikdy nepatrila k prirodzene štíhlym dámam na kráľovskom dvore, v poslednom období presedlala na zdravší životný štýl a čoraz viac sa zaujíma o svoj zovňajšok. Nedávno si však odskočila na ostrovy Svätého Bartolomeja, kde svetlo sveta uzreli jej kritické partie. Vylepšené stehná ešte stále špatí celulitída.

Zatiaľ čo jej priateľ Dave Clark si spolu s ďalšími kamarátmi vychutnával kúpanie v morských vlnách, Beatrice posedávala na palube jachty s príznačným názvom Royal Tender. Než by sa mala promenádovať v bikinách či v jednodielnych plavkách, radšej znášala horúčavu v čiernom tričku a v šortkách. Práve tie však odhalili nedokonalosti na jej pochudnutých nohách. Vnučka kráľovnej Alžbety II. je pritom ešte stále vo veľmi mladom veku a ak by chcela, celulitídy by sa zbavila ako šibnutím čarovného prútika.

Princezná má v karibskej oblasti očividne obrovské zaľúbenie, nakoľko v navlas rovnakej destinácii oddychovala aj pred štyrmi mesiacmi. Tentoraz v jej partii nechýbala ani vychytená modelka Karolína Kurková, ktorá sa prostredníctvom Instagramu postarala o poriadny rozruch. Zverejnila totiž fotku, na ktorej si Beatricein milenec stiahol bermudy a odhalil časť bieleho zadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu