Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Návštevníkom posilňovne padali sánky: Zacvičiť si prišla neuveriteľná dvojka!

Paul McCartney a Beyoncé Zobraziť galériu (5)
Paul McCartney a Beyoncé (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Beyoncé a britský hudobník Paul McCartney si boli spolu zacvičiť. Hviezdnu dvojicu videli spolu v posilňovni v hoteli Four Seasons v Los Angeles.

"Hosťom padali sánky, keď ich videli spolu. Vošli a bavili sa ako starí priatelia, potom naskočili na bežiace pásy. Paul držal skutočne dobré tempo. Beyoncé potom zoskočila a pridala sa k trénerovi, ktorý prehováral aj Paula, aby cvičil s nimi. Následne sa presunuli a absolvovali strečing a jemný pilates," uviedol svedok pre britský denník The Sun. Údajne však nešlo o náhodné stretnutie, pretože 32-ročná speváčka a 71-ročný hudobník sa neobjavili spoločne v posilňovni po prvý raz.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Vydala albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011) a Beyoncé (2013), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 17 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Jej najnovší eponymný album vyšiel neočakávane 13. decembra 2013 na portáli iTunes, pričom za necelý týždeň sa z neho predalo milión kópií. 

Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias a podľa Guinnessových svetových rekordov najúspešnejším muzikantom v histórii populárnej hudby. V rokoch 1960 až 1970 bol členom formácie The Beatles. Slávna štvorka, ako kapelu prezývajú, vo Veľkej Británii nahrala a vydala dvanásť štúdiových albumov. Po rozpade kapely pôsobil do roku 1981 v skupine The Wings, v ktorej hrala aj jeho už zosnulá manželka Linda McCartney. Je tiež členom dua The Fireman, s ktorým vydal tri albumy. Rodák z Liverpoolu má na konte 16 sólových štúdioviek, pričom zatiaľ poslednú s názvom New vydal vlani v októbri. Dvakrát ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, v roku 1988 ako člena The Beatles a o jedenásť rokov neskôr aj ako sólového umelca. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu