Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brendu z Beverly Hills dobehol zub času: Takto zle ešte nevyzerala!

Shannen Doherty prekvapila v uliciach Malibu nafúknutou a zostarnutou tvárou. Zobraziť galériu (12)
Shannen Doherty prekvapila v uliciach Malibu nafúknutou a zostarnutou tvárou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pribúdajúce roky si vyberajú svoju daň! Hoci Shannen Doherty (43) kedysi predstavovala stelesnenie mladosti a krásy pre väčšinu tínedžerov, dnes by ste ju na ulici zaručene nespoznali. Jedna z ústredných postáv kultového seriálu Beverly Hills 90210 očividne nemá práve najlepšie obdobie. Oslnivú štyridsiatničku by ste v nej hľadali márne.

Prekvapivá zmena k horšiemu! Napriek tomu, že Shannen Doherty spolu s ďalšími rovesníkmi v 90. rokoch ovládla televízne obrazovky a neskôr si dokonca zapózovala pre pánsky magazín Playboy, postupom času jej popularita a iskra vyhasínala. Po prekročení prahu štyridsiatky sa síce snaží udržiavať vo forme, no v tvári pôsobí nafúknuto a plastiky jej zrejme vonkoncom nie sú cudzie.

Paparazzi zachytili predstaviteľku Brendy Walshovej v časti Malibu, ktorá patrí k obľúbeným nákupným zónam. Tmavovláska uprednostnila pohodlie v podobe letnej plážovej obuvi a džínsov. K ležérnemu outfitu si však doladila veľkú čiernu kabelku značky Chanel, spod ktorej jej z diaľky vykúkali mimoriadne štíhle nohy. Okrem širokého svetra herečka pútala pozornosť najmä tvárou s minimom mejkapu. Tú síce maskovali slnečné okuliare, no fotografi si nemohli nevšimnúť výrazný opuch a rysujúcu sa dvojitú bradu. Žeby Shannen nedávno podstúpila zákrok v podobe výplní?

Nie je nijakým tajomstvom, že známa štyridsiatka sa po skončení nakrúcania legendárneho seriálu neuchytila na výslní šoubiznisu tak ako jej kolegyne Tori Spelling a Jennie Garth. Skalní fanúšikovia sa však môžu tešiť na snímku Bukowski, ktorá vyjde už čoskoro. Shannen sa tiež blysne v televíznom filme All I Want For Christmas a v súčasnosti nakrúca projekt Back In The Day. Na nedostatok práce sa tak očividne sťažovať nemôže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu