Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Čerstvá 40-tka Victoria Beckham: Vystavila tvár bez mejkapu aj prsia v bikinách!

Nenalíčená Victoria Beckham sa odfotila v bikinách. Zobraziť galériu (17)
Nenalíčená Victoria Beckham sa odfotila v bikinách. (Zdroj: Twitter)

UTAH – Dopriala si oddych a rodinnú pohodu! Zatiaľ čo ostatné celebrity pri okrúhlych narodeninách usporadúvajú bujaré oslavy, Victoria Beckham uprednostnila čas strávený v kruhu famílie za veľkou mlákou. Nič však nezostala dlžná ani vlastným fanúšikom. Nenalíčená sa na webe podelila o fotku, na ktorej pózuje v bikinách.

Na chrbte jej pribudol štvrtý krížik! Reč je o bývalej členke skupiny Spice Girls a súčasnej módnej návrhárke, ktorá vo štvrtok prekročila prah štyridsiatky. Na rozdiel od rodáčky Kate Moss však nezorganizovala žiaden divoký „opiáš“ či noblesný žúr. So zákonnou polovičkou a všetkými štyrmi ratolesťami vyrazila do milovanej Ameriky, kde si vychutnáva idylku a oddych s najbližšími. Takúto prirodzenú ju zrejme príliš skoro neuvidíme, veď posúďte sami.

„Mám nádherný deň so svojou rodinou,“ napísala Victoria Beckham k záberu, ktorý zverejnila prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. S úsmevom na perách sa opiera o polonahého Davida a sama pózuje iba v bikinách. Tie poodhalili časť niekdajších silikónov XXL, no zaujímavý je aj pohľad na návrhárkinu tvár. Štvornásobná matka sa opaľovala bez mejkapu a hlavu si chránila šiltovkou.

V navlas rovnakej čiapke si Victoria neskôr vychutnávala výhľad na majestátny Veľký kaňon. Na sebe mala len čierne šortky a športový top s vykrojením na chrbte. Nasledovníkom v sieti Twitter tak hrdo naservírovala extrémne tenké nohy, ale diskutujúci jej vo svojich príspevkoch ďaleko viac závideli práve samotný výlet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu