Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nádherná vojvodkyňa Kate uchvátila žltou róbou: Ups, Princ William ju zahanbil!

Kate Middleton v žltej róbe navštívila Sydney s Princom Williamom a synom Georgeom. Zobraziť galériu (5)
Kate Middleton v žltej róbe navštívila Sydney s Princom Williamom a synom Georgeom. (Zdroj: SUTA)

SYDNEY – Humor je korením života aj u mladého kráľovského páru! Keďže urodzená rodinka je na návšteve u protinožcov sledovaná viac než inokedy, vojvodkyňa z Cambridge si na svojich outfitoch dáva mimoriadne záležať. Naposledy v austrálskej metropole ohúrila elegantnou róbou vo sviežej žltej farbe. Vlastný manžel ju však prirovnal k ovociu.

Oficiálna návšteva je v plnom prúde! Keďže sa Princ William a Kate Middleton vybrali na zahraničnú pracovnú cestu po prvý raz aj so svojou jedinou ratolesťou, na každom kroku ich sprevádzajú nielen zástupy obdivovateľov, ale aj fotografov. Niet sa preto čo čudovať, že britská módna ikona dbá na luxusné kúsky garderóby a elegantné outfity vyberá s vycibreným vkusom. Pri vystupovaní z lietadla sa predviedla v žltých šatách užšieho strihu, vďaka ktorým sa úspešne vyhla nehode v podobe vetra pod sukňou. Partner jej však zložil „kompliment“ z celkom iného súdka.

Keď kráľovská trojica opúšťala palubu lietadla, pri schodíkoch už netrpezlivo vyčkávali dojatí Austrálčania. Kate si nežne držala princa Georgea v náručí a predviedla za v zlato-žltej kreácii módneho domu Roksanda Ilincic. Pochopiteľne, za tento výber okamžite zožala obrovskú pochvalu, no tej sa od vlastného manžela nedočkala. Práve naopak, prezradila naňho, ako si ju kriticky doberal: „William povedal, že vyzerám ako banán.“ Žeby sa názor nasledovníka trónu tentoraz nezhodoval s manželkiným vkusom?

Outfit od srbskej návrhárky usadenej v Londýne síce pochádza z čerstvej jarnej kolekcie, no v oficiálnej ponuke sa toto farebné prevedenie nenachádza. Je teda celkom možné, že žltý variant bol vyrobený špeciálne pre vojvodkyňu. Pre doplnenie treba už len prezradiť cenu podobných dizajnových skvostov. Za jedny šaty by ste zaplatili viac než rovných tisíc eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu