Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zostarnutá Pamela Anderson vyvetrala syna (16): Pozrite, aký z neho rastie fešák!

Pamela Anderson so 16-ročným synom Dylanom Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson so 16-ročným synom Dylanom (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Má byť na čo pyšná! Hoci manželstvo Pamely Anderson (46) s búrlivákom Tommym Leem (51) zďaleka nepripomínalo idylku, vzišli z neho dvaja potomkovia. Jedného z nich vyžitá herečka a modelka zobrala na rodinný večer a držala si ho za rameno. Len 16-ročný tínedžer neprotestoval a hrdo sa nechal fotografovať s matkou pod pazuchou.

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Aj keď Pamela Anderson v zrelom veku pripomína už iba vyblednutý tieň svojho niekdajšieho imidžu sexbomby, v jej hviezdnych šľapajách by pokojne mohli kráčať dospievajúci synovia. Práve 16-ročný Dylan mal tú česť, že si s blondínkou a jej novopečeným manželom Rickom Salomonom vyrazil na pánsky duel v boxe. Zástupcovia médií s fotoaparátmi v ruke mu pritom vonkoncom neprekážali. Tínedžer sa zhostil roly šarmantného garde, ktoré mu sadlo ako uliate.

Pamela na večer v spoločnosti mužov svojho života zvolila priliehavé biele šaty so širokými ramienkami, ktoré nechali vyniknúť jej natrieskanému dekoltu. V tvári pôsobila strhane, no všetko stihol vyvážiť mladícky šarm jej syna Dylana. Ten stavil na pohodlie, ležérny teplákový štýl a šiltovku na hlave. Ruka v ruke so svojou matkou zahraničné médiá príjemne prekvapil.

Aj keď sa v centre pozornosti ocitol práve Dylan, paparazzom neuniklo ani Pameline ľavé rameno. To dlhé roky zdobilo tetovanie v tvare ostnatého drôtu, ktoré si herečka nechala urobiť ešte v roku 1995, keď nakrúcala snímku Barb Wire. Postupom času však toto rozhodnutie oľutovala a dnes pracuje na jeho odstránení. „Pamela už na svojom tele badá vedľajšie účinky pribúdajúcich rokov a ťažkého žúrovania. Má pocit, že jej tetovania zažínajú byť otrasné. Už nie je mladicou, nechce, aby jej ten pigment pokrýval zvráskavené ramená,“ prezradil jej blízky priateľ denníku Daily Mail. Silikónová hviezda tak zrejme s blížiacou sa päťdesiatkou definitívne dozrieva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu