Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

O prsiach tejto sexice snívajú milióny žien: Bože, snáď si ich nedá zmenšiť!

Kate Upton svojimi bujnými vnadami už ozdobila množstvo titulných strán časopisov. Zobraziť galériu (15)
Kate Upton svojimi bujnými vnadami už ozdobila množstvo titulných strán časopisov. (Zdroj: Sports Illustrated)

NEW YORK – Ženám sa vyhovieť jednoducho nedá! Hoci telo obdarenej modelky Kate Upton (21) považujú nielen mužskí obdivovatelia za stelesnenie dokonalosti, ona v skutočnosti túži po niečom celkom inom. Nad jej prirodzenými vnadami veľkosti XXL ostatní ochkajú, no vychytená modelka by radšej uprednostnila oveľa menšiu nádielku vo výstrihu.

Úspech a obdivné komplimenty sa jej zunovali? Keď sa Kate Upton objavila na prehliadkovom móle, pre niektorých módnych fajnšmejkrov bola pritučná. Mladučká rodáčka z Michiganu však, našťastie, veľmi rýchlo pochopila, že v bikinách a pred objektívom nemá konkurenciu. Ako jedna z mála plážových bohýň sa ocitla na obálke prestížneho plavkového vydania magazínu Sports Illustrated až dva roky po sebe. Vo svete reklamy je stále mimoriadne žiadaná, no nedávno prekvapila odvážnymi tvrdeniami. Bujná nádielka v podprsenke ju už akosi omrzela.

„Každý deň svojho života si želám, aby som mala menšie prsia. Rada by som nosila topy so špagetovými ramienkami bez podprsenky alebo by som nosila tie najmenšie bikiny. Každý jeden deň si poviem, aké by to bolo jednoduchšie, keby sa ľudia o moje prsia neustále nezaujímali. Kiežby sa tie vnady dali len tak odopnúť,“ prezradila Kate svoje najskrytejšie túžby v rozhovore pre nedeľňajšie vydanie denníka The Sun. Zrejme si však v tej chvíli neuvedomila, že práve objemné štvorky sa pričinili o jej teplé miestečko na výslní šoubiznisu.

Zaujímavosťou je, že ešte v začiatkoch kariéry plavovláska odmietala chudnúť a všade vyhlasovala, ako veľmi sa jej páči vlastné telo: „Milujem svoje prsia a som hrdá na svoju veľkosť. Je to dôležitý odkaz mladým dievčatám – milujte to, kým ste a buďte hrdé na to, kým ste.“ Žeby medzičasom prudko zmenila názor?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu