Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa speváčka po liečení: Zbavila sa negatívnych ľudí!

Kesha Zobraziť galériu (7)
Kesha (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Kesha, ktorá len prednedávnom absolvovala liečenie v súvislosti s poruchou stravovania, sa už vraj zbavila všetkých negatívnych ľudí a vplyvov z okolia.

Pod zdravotné problémy 27-ročnej rodáčky z Los Angeles sa totiž údajne podpísali aj jej producent Dr. Luke a manažér David Sonenberg, ktorí ju vraj spolu s ďalšími spolupracovníkmi nútili, aby chudla. "Zbavila sa všetkých negatívnych ľudí a vplyvov. Obklopila sa iba podporujúcimi a láskavými priateľmi a rodinou," uviedol zdroj z okolia speváčky pre magazín People.

Kesha, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rappera Flo Ridu. O rok neskôr s albumom Animal (2010) dobyla americký albumový rebríček Billboard 200.

S piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika. V roku 2012 vydala album Warrior, z ktorého pochádzajú single Die Young, C'Mon a Crazy Kids. Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu