Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herec z High School Musical prekvapuje: Ktorý kolega bol preňho ako Boh?!

Zac Efron Zobraziť galériu (10)
Zac Efron (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americký herec Zac Efron ako tínedžer obdivoval Setha Rogena, s ktorým si zahral v komédii Susedia na odstrel. Podľa jeho vlastných slov bol pre ňho starší kolega niečo ako Boh. Vyjadril sa tak počas živého rozhovoru s hviezdami snímky na sociálnej sieti Facebook. Dvadsaťšesťročný Efron a o päť rokov starší Rogen sa vraj spoznali na oslave, ktorá sa konala približne pred deviatimi alebo desiatimi rokmi.

Efron, ktorý bol v tom čase ešte tínedžer, vraj nesmelo oslovil Rogena s tým, že je jeho veľkým obdivovateľom. „Bol som veľmi nervózny. Bol niečo ako môj Boh. Bolo to niekde na Sunset Towers, mal som 17 alebo 18. V tom čase bol mojím idolom. Zastavil som ho a povedal mu 'Seth, musím ti povedať, že som tvojím veľkým fanúšikom',“ opísal prvé stretnutie mladší z hercov. „Zdalo sa mi, že si primladý na to, aby si mohol vidieť moje filmy. Vzala ťa na ne mama?“ dodal Rogen.

Film Susedia na odstrel v réžii Nicholasa Stollera, v ktorom si zahrali obe hviezdy, má už za sebou aj slávnostnú premiéru. Tá sa konala v sobotu 8. marca v Austine v Texase, kde Efron prezradil, že sa cíti byť požehnaný príležitosťami, ktorých sa mu dostalo. „Nemohlo to byť lepšie. Som nadšený,“ vyjadril sa. Okrem neho sa na slávnostnej premiére zúčastnili aj Seth Rogen, Dave Franco a Christopher Mintz-Plasse. Do slovenských kín by sa mal film dostať 29. mája. 

Zac Efron je známy najmä z filmovej série High School Musical (2006, 2007 a 2008), muzikálu Hairspray (2007) či komédie Znovu 17 (2009). Zahral si aj v drámach Ja a Orson Welles (2008), Smrť a život Charlieho St. Clouda (2010) a romantickej komédii Silvestrovská noc (2011). Svoj hlas prepožičal Tedovi v animovanej snímke Lorax (2012) a film Reportér (2012), v ktorom si zahral s Nicole Kidman, Matthewom McConaugheyom a Johnom Cusackom, sa na 65. Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes uchádzal o prestížnu Zlatú palmu. Vlani absolvoval dve odvykacie liečby, ku ktorým ho viedla závislosť od kokaínu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu