Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miliardárska dcéra týždeň pred pôrodom: Úplne nahá na webe!

Tamara Ecclestone bez hanby vystavila tehotenské krivky v Evinom rúchu. Zobraziť galériu (9)
Tamara Ecclestone bez hanby vystavila tehotenské krivky v Evinom rúchu. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Tehotenské krivky nijako neskrýva! Zatiaľ čo jej staršia sestra porodila prvú ratolesť tajne a všetko dokonale ututlala, Tamara Ecclestone (29) sa s podrobnosťami pochválila celému svetu. Odhodila zábrany a s veľkým bruškom nafotila dráždivé akty. Jej nahé telo tak momentálne koluje internetom.

Požehnaný stav si vychutnáva plnými dúškami! Hoci sa Tamara Ecclestone pred trinástimi mesiacmi stala hrdou tetou, svoje materinské inštinkty nemusí venovať iba malej neterke. Už čoskoro sa totiž sama stane matkou a príchod prvého potomka nijako netají, práve naopak. Nechala sa zvečniť v Evinom rúchu a o výsledný záber sa podelila prostredníctvom siete Instagram.

„Zostáva jeden týždeň,“ týmito slovami dcéra bossa Formuly 1 okomentovala erotickú fotku, na ktorej pyšne vystavila figúru budúcej mamičky. Tehotenstvo jej totiž na kráse nijako neubralo a nadelilo jej iba veľké bruško. V ostatných partiách bohatá dedička zostala prirodzene štíhla a aj na kyprejšie prednosti jej postačila jedna dlaň.

Zaujímavosťou je, aký protiklad brunetka vytvára so staršou sestrou Petrou, ktorá porodila dcérku bez toho, aby sa postarala o mediálny rozruch. Tamara je však na paparazzov zvyknutá a detaily zo súkromia celkom ochotne prezrádza aj sama. Dokonca na sociálnej sieti zverejnila fotku malej neterky Lavinie Stunt, aby sa sestre poďakovala za to, že usporiadala najlepšiu bábätkovskú párty na svete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu