Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tá to vychytala! Pozrite, ako Justina Timberlakea zaskočila fanúšička!

Justin Timberlake Zobraziť galériu (6)
Justin Timberlake (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas koncertu vo Philadelphii chytila fanúšička amerického speváka Justina Timberlakea za zadok. Video zachytávajúce celú situáciu zverejnila prostredníctvom portálu YouTube ďalšia účastníčka podujatia.

Tridsaťtriročný spevák však prekvapujúci moment zvládol s pokojom, fanúšičkinu ruku svižne odstrčil a bez prerušenia pokračoval vo vystúpení. Len nedávno pritom Timberlakea počas koncertu v rovnakom meste prekvapil aj fanúšik, ktorý mu ukázal prostredník. "Prečo mi ukazuješ prostredník? Si v druhom rade, aby si mi ukazoval prostredník? To nedáva zmysel," reagoval spevák.

Justin Timberlake odštartoval kariéru v zábavnom priemysle už ako dieťa. Najprv pôsobil v televíznej šou The Mickey Mouse Club, kde stretol budúceho kolegu zo skupiny 'N Sync JC-ho Chaseza. Práve v tejto formácii sa dostal do povedomia verejnosti.

V roku 2002 vydal debutovú sólovú štúdiovku Justified so singlami ako Cry Me A River či Rock Your Body a úspech zaznamenal i s ďalšou nahrávkou FutureSex/LoveSounds (2006). Vlani vydal nahrávky The 20/20 Experience a The 20/20 Experience - 2 of 2. Počas kariéry získal deväť cien Grammy, tri Brit Awards či štyri Emmy.

Okrem hudby sa tiež venuje herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Mimo zákona (2005), V reťaziach (2006), Alpha Dog (2006), Vymedzený čas (2011), Mrcha učiteľka (2011), Ide len o sex (2011), Späť v hre (2012), Hra na hrane (2013), či Vnútri Llewyna Davisa (2013). Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu