Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrozivý pohľad na vyžitú Britney Spears: Takú zúboženú ste ju ešte nevideli!

Britney Spears po zmene farby vlasov pôsobí vyčerpane a zúfalejšie než kedykoľvek predtým. Zobraziť galériu (13)
Britney Spears po zmene farby vlasov pôsobí vyčerpane a zúfalejšie než kedykoľvek predtým. (Zdroj: Broadimage)

LOS ANGELES – Jej iskra definitívne vyhasína! Hoci sa Britney Spears (32) ešte stále všemožne snaží rozdúchať plamienky svojej niekdajšej kariéry, v súkromí už veľa vody nenamúti. Jej strhanú a sivastú tvár s vyrážkami nezachránila ani zmena farby vlasov. Speváčka na pohľad zostarla o celé desaťročie a väčšina mužov by o ňu takpovediac „ani neoprela bicykel“.

Ako zúbožená troska! Zatiaľ čo Britney Spears ešte stále koncertuje a ponúka sa fanúšikom v tesných kostýmoch, mimo svetiel reflektorov pripomína vyžitú mátohu. Roky divokých žúrov a drogová minulosť sa totiž na nej podpísala mimoriadne drsným spôsobom. Stačí sa pozrieť, v akej podobe paparazzi zachytili bývalú popovú princeznú na ceste z obeda.

Britney sa na stretnutie s milencom Davidom vychystala v priehľadnom tope štýlu retro, no výsledný dojem spackala na celej čiare. Postarali sa o to nielen vykúkajúce ramienka podprsenky, ale tiež vojenské šortky, v ktorých hudobná hviezda ukázala macaté nohy s celulitídou. Medzi najsmutnejšie však zaručene patrí pohľad na jej zničenú pleť. Napriek tomu, že sa dvojnásobná mamička jemne nalíčila, už z diaľky pútali pozornosť jej výrazné fľaky, jazvy, vyrážky a nezdravý odtieň pokožky.

Britney Spears po zmene
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Broadimage)

Aj keď fotografi nedávno zachytili Britney s obrúčkou na prstenníku, jej vzťah s Lucadom vraj čelí kríze. „Britney mala pochybnosti už pred Vianocami. Na začiatku ich lásky sa do Davida naozaj buchla, ale teraz cíti, že sa do istých vecí vrhla príliš rýchlo po rozchode s Jasonom. Vtedy však zúfalo chcela niekoho po svojom boku,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia. Ten zároveň dodal, že David podľa speváčky nie je dostatočne zrelý a medzi priateľmi sama často vtipkuje, že je ako jej tretí syn. Žeby nakoniec z plánovanej svadby zišlo?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu