Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Titulka Sports Illustrated 2014: Sexice hore bez vypúlili zadočky!

Nina Agdal, Lily Aldridge a Chrissy Teigen sú novou sexi senzáciou po tom, čo sa objavili takmer nahé na prestížnej titulke magazínu Sports Illustrated. Zobraziť galériu (18)
Nina Agdal, Lily Aldridge a Chrissy Teigen sú novou sexi senzáciou po tom, čo sa objavili takmer nahé na prestížnej titulke magazínu Sports Illustrated. (Zdroj: Sports Illustrated)

LOS ANGELES – Dočkali sa slávnostného odhalenia! Magazín Sports Illustrated združuje tie najsexi modelky sveta a jeho titulná strana je pre každú dámu v úsporných bikinách obrovskou poctou. Už v poradí 50. výročie však dosýta oslávia až tri krásky naraz. Práve Nina Agdal (21), Lily Aldridge (28) a Chrissy Teigen (28) totiž bok po boku žiaria a takmer nahé zvádzajú na vysnívanej obálke.

Tomu sa hovorí poriadne sexi polstoročnica! Keď minulý rok obdarená modelka Kate Upton zopakovala svoj triumf z roku 2012 a po druhý raz sa vynímala na titulnej strane plavkového vydania časopisu Sports Illustrated, závisť v jej okolí by sa dala krájať. Aby toho nebolo málo, mnoho jazykov si šuškalo, že navlas rovnaký scenár prebehne aj pri voľbe tváre pre obálku 2014. Po štvrtkovom slávnostnom odhalení však prišlo prekvapenie – trojitá nádielka sexepílu v podaní Niny Agdal z Dánska, Američaniek Lily Aldridge a Chrissy Teigen.

Všetky tri dievčatá pózujú na fotografii bez vrchného dielu bikín a rukami sa držia okolo bokov. Úsmevy síce rozdávajú priamo do objektívu, no v centre pozornosti stoja ich vystrčené zadočky v minimalistických spodných dieloch. Fotenie prebiehalo na malebných ostrovoch Cook Islands s azúrovou morskou hladinou na pozadí. Titulná strana je o to výnimočnejšia, že oslavuje okrúhle 50. narodeniny spomínaného časopisu.

K očakávanému odhaleniu došlo prostredníctvom obrovskej LCD obrazovky vo vonkajších priestoroch štúdia, v ktorom sa práve naživo nakrúcala šou obľúbeného komika a moderátora Jimmyho Kimmela. Aj vďaka tomu bol pre sexi dievčatá výsledný zážitok naozaj vzrušujúci. „Začala som plakať. Bolo to zvláštne chvenie a klepanie, pretože... Som tomu neverila. Možno preto, že to vysielal Kimmel a on si rád strieľa z ľudí. Pomyslela som, že je to najhnusnejší výstrelok všetkých čias,“ zdôverila sa magazínu People dojatá Chrissy. Každá z modeliek osobitne poďakovala aj prostredníctvom účtov na sociálnych sieťach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu