Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Česká modelka prehovorila o prepadnutí v USA

Miriam Bittóvá naznačila, že bola znásilnená. Zobraziť galériu (5)
Miriam Bittóvá naznačila, že bola znásilnená.

PRAHA - V januári Českú republiku šokoval prípad nezvestnej českej modelky a príležitostnej moderátorky Miriam Bittóvej (23), ktorá sa koncom decembra vybrala skúsiť šťastie do Ameriky. Po dvoch týždňoch, keď konečne nadviazala so svojou rodinou kontakt, vysvitlo, že bola prepadnutá a ležala v nemocnici. Teraz však prehovorila samotná kráska a z jej výpovede vyplýva, že bitka a krádež neboli to jediné, čo sa jej prihodilo. Ako priznala, prešla si nočnou morou každej ženy.

Hrozný zážitok! Miriam Bittóvá chcela ako modelka preraziť aj v USA, no prešla si tam peklom. Po nezhodách s kamarátkou totiž prišla o strechu nad hlavou a skôr než stihla situáciu vyriešiť, došlo k prepadnutiu. Zbitá, okradnutá a s výpadkami pamäti skončila v nemocnici. 

Teraz sa odhodlala o strašných chvíľach prehovoriť a odkryla tak ešte horší zážitok. „Stali sa tam tak hrozné veci, že o nich nemôžem hovoriť,” povedala pre Blesk. „Stalo sa to, čo je nočnou morou každej ženy,” dodala utrápená kráska. 

Z jej slov sa dá vyčítať, že najväčšou traumou, ktorú si spoza veľkej mláky odniesla, je znásilnenie. Pri priamej otázke sa ale redaktorke ospravedlnila. „Prepáčte, nemôžem o tom hovoriť,” vyhlásila, pričom ale túto interpretáciu jej predchádzajúcich vyjadrení nijako nepoprela. 

Kráska po návrate do Čiech absolvovala aj lekárske vyšetrenia. Verí však, že žiadne zdravotné následky si nepriniesla. Naproti tomu psychologickú starostlivosť razantne odmietla. „Musela by som si celú tú hrôzu pripomínať znovu a ja na to chcem zabudnúť. Vymazať to zo života a začať znova,” prezradila Blesku. Celú situáciu rieši tým, že opustila svet modelingu, zmenila účes a aj okruh ľudí okolo seba. Oporou jej ale stále zostáva priateľ, herec Miroslav Hrabě. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu