Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Shia LaBeouf šokoval na premiére: Papierové vrecko na hlave!

Shia LaBeouf na premiére prekvapil s vreckom na hlave. Zobraziť galériu (7)
Shia LaBeouf na premiére prekvapil s vreckom na hlave. (Zdroj: SITA)

BERLÍN – Načisto sa pomiatol? O hercovi menom Shia LaBeouf (27) už dlhšie kolujú informácie, že úspech v Hollywoode mu takpovediac prerastá cez hlavu. Po sérií podivných incidentov sa mu podarilo vyvolať rozruch aj na nemeckej pôde, kam dorazil predstaviť svoju najnovšiu snímku. Takéto drzé a arogantné správanie však od neho čakal naozaj málokto.

Potrebuje odbornú pomoc? Hoci Shia LaBeouf ešte ani zďaleka neprekročil prah tridsiatky, na konte má viacero úspešných snímok a zopár miliónov ako honorár. Veľký divácky ohlas zaznamenal aj jeho najnovší kinematografický počin s názvom Nymfomanka, ktorý mal predvčerom premiéru na filmovom festivale Berlinale. Fanúšikovia, ktorí boli zvedaví, ako hrdina série Transformers vyzerá v skutočnosti, však zostali sklamaní.

Shia sa síce na červený koberec nahodil do elegantného čierneho obleku s motýlikom, no fotografov i davy nadšencov zaskočil kreáciou na hlave. Tvár si totiž maskoval papierovým vreckom s výrezom pre oči, na ktorom svietil tmavý nápis: „Už viac nie som slávnym.“ V takejto podobe mladý Casanova pózoval pred zástupcami médií a svoje bizarné správanie nijako nekomentoval.

Zaujímavosťou je, že Shia sa o zdvihnuté obočia postaral ešte pred samotnou premiérou, kedy absolvoval stretnutie s novinármi na tlačovej konferencii. Jeden z prítomných zástupcov médií sa opýtal na početné sexuálne scény vo filme, na čo dostal prekvapivú odpoveď. „Keď čajky nasledujú rybársku loď, je to preto, lebo si myslia, že im do mora hodia sardinky,“ citoval LaBeouf francúzskeho futbalistu Erica Cantonu. Po uvedenom výroku sa navyše zdvihol zo stoličky a odišiel z budovy hlavným vchodom. Na jeho maniere sa kolegovia sťažovali už nejedenkrát, no ako sa zdá, Shia je jednoducho nepoučiteľný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu