Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Opitá Mahulena Bočanová sa strápnila na Plese v opere

Mahulena Bočanová si dopriala alkohol, potom sa snažila fotografovi vytrhnúť aparát z rúk. Zobraziť galériu (6)
Mahulena Bočanová si dopriala alkohol, potom sa snažila fotografovi vytrhnúť aparát z rúk.

PRAHA - Mali veselo! Naši západní susedia už tiež majú svoj Ples v opere za sebou. Cez víkend sa na prestížnej akcii zabávali mnohí prominenti, no azda najviac pozornosti si vyslúžila Mahulena Bočanová (46). Herečka totiž evidentne na podujatí zapíjala rozchod s mladučkým tanečníkom Jonesom (24). Najprv si dopriala pár pohárikov, potom predviedla zaujímavé tanečné kreácie a nakoniec sa snažila jedného z fotografov pripraviť o aparát, v ktorom sa skrývali jej nelichotivé zábery.

Poriadne divoká mačička! Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová tesne pred Plesom v opere priznala, že sa po dvoch rokoch rozišla so svojím zajačikom. Ich láska vraj neskončila, no šance na spoločnú budúcnosť boli nulové. 

Preto si to exotická tmavovláska namierila na prestížne podujatie so svojím partnerom zo súťaže Stardance, čo je obdobou Let´s Dance. A smutný rozchod poriadne zapila. Fotografi ju viackrát prichytili s pohárikom v ruke či dokonca ukrytú v zákulisí za barom. 

Alkoholom potúžená Mahulena potom na parkete namiesto uhladených tanečných pohybov predvádzala divoké kreácie. Mala šťastie, že šaty ju v hlbokých záklonoch a pri zdvíhačkách nezradili, lebo trapas na jej konte mohol byť ešte väčší. 

To, že jej správanie Plesu v opere príliš nie je hodné, si zrejme Bočanová uvedomovala. Svedčí o tom aj jej pokus zabaviť jednému z fotografov jeho prístroj. „Mahulena mu chcela násilím zobrať fotoaparát,” povedal náš zdroj. Herečke by však tento krok príliš nepomohol, jej vyčíňanie totiž zdokumentovali aj ostatní... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu