Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škandalózna Miley Cyrus opäť nahá... A sex do trojky?!

Miley Cyrus na kontroverznom zábere pre magazín W pózovala nahá v posteli s dvomi chlapmi. Zobraziť galériu (15)
Miley Cyrus na kontroverznom zábere pre magazín W pózovala nahá v posteli s dvomi chlapmi. (Zdroj: W magazín)

LOS ANGELES – Načisto sa zbláznila? Hoci má Miley Cyrus (21) medzi svojimi fanúšikmi najmä dospievajúcu mládež, na morálne zásady zvysoka kašle. Nielenže sa so železnou pravidelnosťou vyzlieka donaha, no verejnosti podsúva čoraz desivejší príklad. Pre zábery v magazíne sa vrhla do postele s dvomi chlapmi naraz.

Jej nemravnosť prekračuje všetky medze! Keď sa začalo otvorene hovoriť o jej vulgárnosti, Miley Cyrus nechutne vyplazovala jazyk, z vrtenia zadku vyvolala fenomén a chytala sa za rozkrok. Z odstupom niekoľkých mesiacov ju však najzarytejší kritici nenazvú inak ako top prostitútkou hudobného priemyslu. Jej čerstvé zábery z magazínu W sú toho priamym dôkazom.

Ak sa Miley vo videoklipe alebo vo vychytenom periodiku objaví nahá, prekvapiť tým dokáže naozaj málokoho. Jej najnovšia spolupráca s dvojicou fotografov Mertom Alasom a Marcusom Piggottom však zachádza vo vzťahu k tínedžerskym priaznivcom naozaj priďaleko. Blondínka s peroxidovou parochňou vystrkuje spod periny bradavku a dráždivo sa hryzie do pery. Čiernobiela fotografia tak vyvoláva dojem, akoby si speváčka práve užila sex vo trojici s nahou pánskou spoločnosťou.

Napriek tomu, že sa Miley odhaľuje takpovediac na každom kroku a pestuje si imidž náruživej sexuálnej divošky, v skutočnosti o plnohodnotný vzťah ani nestojí. „Nesnažím sa skočiť do vzťahu. Milujem svoju hudbu a to, čo teraz robím, tak veľmi, že sa to stalo mojou druhou polovicou – viac než nejaká druhá osoba,“ vysvetlila hudobná hviezda v nedávnom rozhovore. Okolie si však myslí, že je lenn zahľadená sama do seba a vo svojom pokrivenom pohľade na svet už skutočnú lásku ani nevie rozoznať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu