Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škandalózny rozchod šoubiznisových postavičiek: Pľuli po sebe a nadávali si!

Po drsnom rozchode skončil vzťah, tetovania zostali. Zobraziť galériu (9)
Po drsnom rozchode skončil vzťah, tetovania zostali.

PRAHA - Podarená rodinka! Naši západní susedia majú často o zábavu postarané vďaka "celebritnej" rodinke Štikovcov, ktorí sa snažia silou-mocou zviditeľniť. Ich šanca prišla, keď staršia dcéra Ornella (20) otehotnela s manželom známej moderátorky. Odvtedy plnia stránky bulváru informáciami, ktoré mnohokrát nikto ani nechce vedieť. Najnovšie sa mladšia Charlotte (17) po dvoch rokoch rozišla s partnerom a neodpustila si ani nechutné podrobnosti z ich vzťahu.

Jeden škandálik za druhým! Rodina Štikovcov je dobre známa všetkým Čechom. Často ich totiž vídať na spoločenských akciách či na stránkach novín, hoci nikto z nich nie je slávny herec, moderátor či spevák. 

Podstatné je, že Ornella Štiková zbalila manžela moderátorky Gabriely Partyšovej a hneď s ním aj otehotnela. Jej rodičia to však zrejme nevnímali ako hanbu, lebo rodinka nezačala chodiť po kanáloch, ale naopak - všetci sa začali pretŕčať pred médiami. 

Medzi smotánku sa derú všetkými možnými spôsobmi. Minulý rok sa napríklad vyparádená Ornella votrela na Ples v opere bez pozvánky. Využila novinársku akreditáciu svojej známej. Keď sa však začala promenádovať tam, kam mali prístup len najväčšie hviezdy, bola z prestížnej akcie vyhodená. 

Najnovšou dôležitou správou z tohto klanu je rozchod mladučkej Ornellinej sestry. Charlotte bola s priateľom Michaelom dva roky a všade dávali najavo, ako sa milujú. Dokonca si nechali vytetovať svoje mená na zápästia. Lenže rozprávke je už koniec.

Teraz nastúpili drsné porozchodové praktiky. „Fľusal na mňa a sprosto mi nadával,” požalovala na svojho ex blondínka. A Michael ku podivu nič nezapieral a túto informáciu potvrdil. „Ale nechápem, že sa s niečím takýmto zveruje. Mali sme proste také Taliansko vo vzťahu a toto správanie bolo vzájomné. A myslím si, že aktívnejšia v tom bola rozhodne ona. Neznížim sa ale na jej úroveň, aby som na to reagoval tým, že by som popisoval, akého ešte oveľa horšieho správania sa dopúšťala ona voči mne,” povedal pre super.cz. 

„Sme snáď rozumní ľudia a rozídeme, dúfam, sa v pokoji a bez emócií. Aj keď to tak zatiaľ bohužiaľ nevyzerá,” dodal mladík. Nuž, za dva roky si na nežiaducu popularitu mohol zvyknúť... 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu