Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Únos českej krásky v USA: Moderátorka si prešla peklom!

Miriam Bittóvá sa našla, ale nie práve v najlepšom stave. Zobraziť galériu (5)
Miriam Bittóvá sa našla, ale nie práve v najlepšom stave.

KROMÉŘÍŽ - Má traumu! Miriam Bittóvá (23) sa koncom decembra vybrala do Ameriky, aby naštartovala svoju kariéru modelky aj na svetovej úrovni. Bohužiaľ, jej plány nevyšli. Rodina exotickej krásky s ňou okamžite po odchode stratila kontakt a obávala sa únosu. V týchto chvíľach je už síce príležitostná moderátorka doma, no so sebou si priniesla aj nepríjemné spomienky na pobyt za veľkou mlákou.

Dva týždne strachu! Česká modelka Miriam Bittóvá sa nedávno rozhodla, že prerazí aj v New Yorku. Koncom roka preto odletela do Ameriky. A od tej chvíle s ňou rodina a priateľ stratili kontakt. Od 30. decembra sa tmavovláskina fotografia nachádzala medzi nezvestnými osobami a šepkalo sa o únose

Nakoniec sa po 13 dňoch ukázalo, že Miriam našťastie nikto nikam neodvliekol a aktuálne je už doma. No aj tak určite do konca života nezabudne na pobyt v USA. Ako zistil český denník Blesk, Bittóvú niekto okradol a pri prepade aj zmlátil. 

Túto verziu potvrdil aj modelkin priateľ, herec Miroslav Hrabě. „Bola okradnutá. Prišla o všetky osobné veci, bola v šoku. Po niekoľkých dňoch sa jej podarilo kontaktovať český konzulát,” prezradil umelec. Nepoprel ani to, že kráska bola zranená. „Musela navštíviť nemocnicu, ale rodina sa viac nechce k ničomu vyjadrovať,” uviedol pre Blesk. 

VIDEO: Miriam Bittóvá ako modelka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu