Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Celá Česká republika v šoku: Únos krásnej moderátorky a modelky!

Modelka Miriam Bittóvá odišla do Ameriky a odvtedy o nej nikto nepočul. Zobraziť galériu (5)
Modelka Miriam Bittóvá odišla do Ameriky a odvtedy o nej nikto nepočul.

KROMĚŘÍŽ - Nič o nej nevedia! Česká modelka a príležitostná moderátorka Miriam Bittóvá (23) mala doma pomerne dobre naštartovanú kariéru, no chcela viac. V decembri preto odcestovala do Ameriky. Bohužiaľ, namiesto správ o splnenom sne sa jej rodina a priateľ, herec Miroslav Hrabě (32), dočkali len ticha. O kráske totiž nemajú žiadne správy. Strach posilňujú aj informácie, že bola unesená.

U našich západných susedov sa aktuálne prevalilo, že už jedenásť dní je nezvestná modelka Miriam Bittóvá. Kráska s exotickými koreňmi má za sebou viacero fotení, účinkovanie v reklame aj pózovanie pre pánsky magazín. Evidentne ale túžila po svetovej sláve, preto odcestovala do Ameriky. Odvtedy o nej nie sú žiadne správy. 

Zúfalá je rodina aj modelkin priateľ, herec Miroslav Hrabě. „Odišla v decembri do New Yorku kvôli modelingu, ale jej telefón je vypnutý a nikto nič nevie. V Kroměříži, kde žila, sa dokonca šepká, že jej maminka sa ju sama vydala hľadať do Ameriky. Miriam vraj uniesli,” tvrdí zdroj denníku Blesk. 

Po mladej tmavovláske vyhlásila pátranie aj polícia, zatiaľ ale bezvýsledne. Okrem teórie s únosom robia modelkinmu partnerovi vrásky aj tuhé mrazy, ktoré v Amerike udreli. 

VIDEO: Miriam Bittóvá ako modelka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu