Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadná smrť herečky z Tých rokov sedemdesiatych: Polícia pozná odpoveď!

Laurie zo seriálu Tie roky sedemdesiate. Zobraziť galériu (3)
Laurie zo seriálu Tie roky sedemdesiate. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Úrad losangeleského okresného koronera uviedol, že zosnulá herečka Lisa Robin Kelly zomrela v dôsledku náhodného predávkovania sa liekmi. Ďalšie podrobnosti však zatiaľ neprezradili.

Štyridsaťtriročná Kelly, známa predovšetkým zo seriálu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), zomrela 14. augusta v spánku v zariadení na liečbu závislostí, kam podľa slov jej bývalého agenta Craiga Wyckoffa dobrovoľne nastúpila iba niekoľko dní predtým.

Lisa Robin Kelly sa narodila 5. marca 1970 v Southingtone v štáte Connecticut a preslávila sa ako Laurie, promiskuitná sestra Erica Formana v spomínanom sitcome Tie roky sedemdesiate... Po skončení účinkovania v tomto seriáli však jej kariéra začala upadať a viackrát mala problémy so zákonom. V roku 2010 ju zadržali pre alkohol za volantom, v apríli 2012 zas za ublíženie na zdraví, z ktorého ju obvinil bývalý priateľ John Michas. Predvlani v novembri ju zadržali spoločne s manželom Robertom Gilliamom za vzájomné napadnutie. V júli minulého roka podala žiadosť o rozvod. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu