Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Doktorka Quinnová sa po 60-tke vyzliekla do bikín: Páni, tá má ale telo!

Šesťdesiatnička Jane Seymour vystavila svoje závideniahodné krivky na titulnej strane známeho týždenníka. Zobraziť galériu (11)
Šesťdesiatnička Jane Seymour vystavila svoje závideniahodné krivky na titulnej strane známeho týždenníka. (Zdroj: Closer)

LOS ANGELES – V boji s pribúdajúcimi rokmi vyhráva na celej čiare! Zatiaľ čo mnohé jej kolegyne zavesili dvojdielne plavky na klinec už pred desaťročiami, Jane Seymour (62) na takýto krok nemá najmenší dôvod. Aj na staré kolená sa totiž pýši úchvatnou postavou, s ktorou by strčila do vrecka o polovicu mladšie kolegyne.

Čím je staršia, tým viac fanúšikom vyráža dych! Aj keď mnohé hollywoodske šesťdesiatničky dnes pripomínajú exponáty z múzea voskových figurín, v prípade Jane Seymour sa investícia do sviežeho a mladistvého zovňajšku naozaj vyplatila. Stačí sa pozrieť na titulnú stranu čerstvého čísla týždenníka Closer Weekly. Predstaviteľka kultovej doktorky Quinnovej sa v dôchodkovom veku odhodlala na to, na čo by si z jej rovesníčok trúfla naozaj máloktorá dáma. Svoje stále štíhle a pevné krivky hrdo vystavila v ružových bikinách.

Jane sa pred objektív postavila s rukami vbok, aby tak nechala vyniknúť pekne tvarovaným stehnám, drieku do dvoch dlaní a nestarnúcej tvári. Zásah šikovných rúk retušérov by síce popierala márne, no treba uznať, že výsledok naozaj stojí za to.

To, že sa obľúbená herečka naozaj teší mimoriadnej kondícii, sama priznala v otvorenom rozhovore pre spomínaný časopis: „Bože, v určitých smeroch som dnes v lepšej forme, ako keď som nakrúcala bondovku.“ A aký je jej recept na stále pružné telo, ktoré lahodí nielen mužskému oku? „Žiadne diéty. Neznášam, keď si musím veci odopierať. Ale ak si dám cestoviny, zjem iba polovicu,“ odkázala Jane svojim obdivovateľom. Na záver sa ešte podelila o skúsenosť s umelým predĺžením mladosti: „Skúsila som Botox a vôbec sa mi to nepáčilo. U mňa to nefunguje, pretože som herečka a potrebujem hýbať každou časťou tváre.“ Žeby tak očarujúca veteránka predsa len za svoju vizáž vďačila génom a príkladnej starostlivosti?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu